X

1 aprilie

Anul acesta, 1 aprilie a fost o mare pacaleala!

Nu stiu cum a decurs pentru voi ziua de 1 aprilie, dar eu nu am fost deloc pacalita si (recunosc!), la randul meu, nu am jucat vreo farsa niciun prieten.

Ziua pacalelilor este, sau ar trebui sa fie, una dintre cele mai haioase zile din an, insa lumea nu prea isi mai face timp pentru hohotit. Caci, nu-i asa, cui ii mai sta mintea la poante? Am devenit, cumva, mult prea ocupati, ca sa mai radem.

Insa lucrurile nu au stat dintotdeauna asa. Daca acum mai zambim la vreo glumita deocheata postata pe Facebook, inainte ca internetul sa ne ocupe mare parte din ceasurile zilei, lumea radea si radea pe bune (nu virtual!).

O pacaleala de 1 aprilie de mari proportii

Pe 1 apriliea 1957, populatia a fost instiintata de catre postul de stiri BBC (in cadrul emisiunii Panorama) ca fermierii elvetieni s-au bucurat de o recolta bogata de… spaghete. Favorabili acestei performante au fost mai multi factori: o iarna usoara, eradicarea gargaritelor de spaghete si un post TV extrem de glumet.

Multi dintre telespectatori au cazut in plasa intinsa de BBC si au devenit extrem de curiosi in legatura cu cresterea acestor soiuri de copaci. Raspunsul primit din partea canalului de stiri a fost la fel de haios ca stirea in cauza: „puneti un lastar de spaghete intr-o cutie cu bulion si sperati ca totul va fi bine.”

Iata si apetisantul filmulet, care a pacalit un numar mare de… naivi telespectatori:

Si inca ceva: doar pentru ca e 3 aprilie nu inseamna ca nu poti pune de o pacaleala ca la carte. Sau, ca nu poti fi tinta unor glumeti. Ziua buna!

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin