Masaj prenatal

Inconjurata de un decor relaxant, cu lumina difuza si muzica terapeutica spa cu sunete din natura si bucurandu-se de beneficiile aromoterapiei, viitoarea mamica se va simti excelent dupa masajul prenatal realizat cu miscari usoare!

Detalii

New product

100,00 lei

- +

 
Informatii

Masaj prenatal pentru cea mai frumoasa perioada

Femeia speciala de langa tine va aduce pe lume in scurt timp o minune... Pana atunci insa vrei sa-i fii alaturi, s-o sustii, s-o ajuti si s-o surprinzi cat mai des cu idei si cadouri inedite? Ce zici daca i-ai oferi un voucher cadou pentru un masaj prenatal, masaj conceput special pentru ea si rodul dragostei voastre?

Masaj prenatal pentru mama si bebe

Cele noua luni de sarcini sunt o taina si o minune în acelasi timp: doua inimi pulsând în acelasi corp. Prin presiunea atingerii, masajul optimizeaza legatura dintre mama si fat. Masajul prenatal este efectuat in pozitia pe o parte, avand in vedere ca mamicile, dupa luna 4-5 nu pot sta intinse pe burta. Asa ca, folosind perne sau paturi speciale, terapeutul va lucra pe o latura a corpului mamei si apoi pe cealalta. Pozitia acesta este extrem de confortabila si de sigura si permite un masaj uor al soldurilor, picioarelor, spatelui si bratelor.

Bonus! Viitoare mamica va primi si un tratament pentru picioare si maini cu botosei calzi cu masaj de drenaj pentru prevenirea umflarii picioarelor si crema cu parafina pentru hidratare.

Si pentru ca perioada sarcinii ese una lunga, poti opta chiar si pentru oferta de 3 sedinte de masaj prenatal.

Beneficii ale unui masaj prenatal:

- amelioreaza durerile musculare si articulare

- elibereaza tensiunea din organism

- ajuta la eliminarea toxinelor si la mentinerea unui tonus ridicat

- sporeste starea de relaxare psihica si emotionala si ajuta la diminuarea tensiunii nervoase astfel incat mama se poate bucura de un somn mai usor si mai profund

- ajuta la eliminarea reziduurilor din organism prin intermediul sistemului circulator si limfatic, ceea ce duce la combaterea oboselii, ajuntand-o pe gravida sa se simta plina de energie

- ajutand circulatia, masajul usureaza presiunea asupra inimii gravidei mentinand astfel tensiunea la valori normale

Durata: o ora/ sedinta

Locul de desfasurare: Bucuresti

Valabilitatea voucherului: 3 luni

Programare: cu minim 7 zile inainte

Zile din saptamana in care se desfasoara activitatea: Luni - Sambata

 

 

 

 
Tabel date
Valabilitate voucher (zile)90
Nume FurnizorVelvet Spa & Wellness
Numar telefon Furnizor0728.358.388
Adresa email Furnizor[email protected]
Adresa corespondenta FurnizorStr. Corvinilor, Nr. 5, Parter, Sector 6, Bucuresti

Scrie o recenzie

Masaj prenatal

Inconjurata de un decor relaxant, cu lumina difuza si muzica terapeutica spa cu sunete din natura si bucurandu-se de beneficiile aromoterapiei, viitoarea mamica se va simti excelent dupa masajul prenatal realizat cu miscari usoare!

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: