Rafting pe Buzau

Nu e nevoie de conditie fizica deosebita pentru ca efortul depus nu este prea mare. La rafting, prietenul tau are nevoie doar de curaj sa se aventureze pe o apa tumultuoasa, intr-o barca gonflabila, folosindu-se doar de o vasla si increzandu-se in capacitatea colegilor doritori de adrenalina.

Detalii

New product

245,00 lei

- +

 
Informatii

Rafting pe Buzau - adrenalina in grup

Oricine poate face rafting pe Buzau, nu trebuie nici macar sa stie sa inoate pentru ca vestele gonflabile care fac parte din echipamentul obligatoriu nu permit imersiunea corpului in apa. Asa ca si prietenele tale care la mare stau si se balacesc doar la mal, pot face rafting.

Cei care se incumeta trebuie sa fie doritori de aventura, curajosi si sa incerce pe cat posibil sa-si mentina pozitia in barca. Acest sport le va schimba pentru totdeauna ideea de iesire la munte sau de miscare in natura si le va oferi senzatii extraordinare in lupta cu valurile si stancile raului involburat.

Rafting aproape tot timpul anului

Noi iti oferim ocazia sa-ti culegi prietenii si sa faceti rafting pe raul Buzau. Acesta are un debit constant mare, ceea ce permite practicarea raftingului din primavara pana toamna.

Pimavara, debitul apelor este mai mare, iar senzatiile oferite mai intense, fapt pentru care se practica mai frecvent in acest anotimp. Acum depinde de nivelul de adrenalina pe care si-l doreste fiecare... Traseul de rafting are o lungime de aproximativ 12 km si o durata de 2,5 - 3 ore, in functie de debitul raului din ziua respectiva.

Conditii minime pentru beneficiarul pachetului "Rafting pe Buzau":

Varsta minima: 18 ani, indiferent de conditia fizica sau cunostintele anterioare privind acest sport.

Calificari: nu este necesara o experienta similara anterioara. Instructiunile utile sunt oferite pe loc.

Durata: 2.5 - 3 ore

Tinuta recomandata: echipamentul corespunzator este asigurat de furnizor: combinezon, incaltaminte de neopren, casca de protectie, vesta de salvare.

Perioada de desfasurare: sambata si duminica (numarul de persoane poate fi mai mic de 8 persoane), cate doua ture pe zi, de la ora 10:00, respectiv ora 12:00, in perioada martie – octombrie. Turele se pot efectua, la cerere, in orice zi, pentru un grup de minimum 8 persoane.

Marimea grupului: pentru desfasurarea activitatii este necesar un numar de 8 persoane. Echipajul unei barci de rafting: 4-6 participanti + ghid 

Loc de desfasurare: cursul superior al raului Buzau, zona orasului Nehoiu. Punctul de start se afla la o distanta de 155 km de Bucuresti si 88 km de Brasov.

Valabilitate voucher: 12 luni

Programare: posesorul voucherului isi va rezerva locul pentru urmatoarele ture de rafting de la data cumpararii pachetului. Daca din anumite motive nu poate participa la data stabilita, are posibilitatea de amanare a venirii, pana la termenul urmator. Amanarea se face cu cel putin 3 zile inainte de data initiala. 

 
Tabel date
Valabilitate voucher (zile)180
Nume FurnizorSmart Tours
Numar telefon Furnizor0744.329.336
Adresa email Furnizor[email protected]
Adresa corespondenta FurnizorRepublicii 38, Brasov
ZonaBuzau

Scrie o recenzie

Rafting pe Buzau

Nu e nevoie de conditie fizica deosebita pentru ca efortul depus nu este prea mare. La rafting, prietenul tau are nevoie doar de curaj sa se aventureze pe o apa tumultuoasa, intr-o barca gonflabila, folosindu-se doar de o vasla si increzandu-se in capacitatea colegilor doritori de adrenalina.

Scrie o recenzie

3 alte produse in aceeasi categorie: