Scufundari in Marea Neagra

O experienta cu adevarat unica sa explorezi adancurile marii… si totusi atat de putine cuvinte pentru a o descrie... Crede-l pe cuvant pe prietenul tau atunci cand iti spune ca nimic nu poate egala sentimentele traite in lumea secreta a marii si, mai ales, minunile care se desfasoara chiar in fata sa si… ofera-i aceasta bucurie inca o data, ofera-i un pachet de scufundari ca la carte!

Detalii

New product

160,00 lei

- +

 
Informatii

Scufundari – pentru cei ce privesc in… adancime

Imaginile fascinante de tip Discovery din adancuri nici nu se apropie de experienta in sine… iar odata ce ai trait-o, vei numara clipele pana cand misterele marii se vor asterne din nou in fata ochilor tai. Alege un pachet de scufundari in Marea Neagra si daruieste-i amicului tau o… varietate de astfel de experiente!

Scufundari, pentru cei ce adora misterul

Pe timp de zi sau… de noapte! De ce sa nu faci experienta si mai palpitanta si sa adaugi putina diversitate? Mai ales ca ai de unde alege: pachete de scufundari in Marea Neagra cat e ziua de lunga sau pachete de scufundari presarate cu praf de stele si invaluite de lumina lunii….

Asadar, alege unul dintre urmatoarele pachete de scufundari si ofera-i  amicului tau sansa de a pastra in minte si in suflet imagini memorabile din adancuri si de a a-si cultiva pasiunea pentru lumea ascunsa, dar atat de fascinanta a adancului albastru:

  • 2 scufundari de zi; pret 160 lei
  • o scufundare de zi si una de noaptepret 160 lei
  • 4 scufundari de zipret 340 lei
  • 2 scufundari de zi si 2 de noapte; pret 370 lei
  • 8 scufundari de zipret 630 lei
  • 6 scufundari de zi si 2 de noaptepret 680 lei

Pentru pachetele de mai sus se asigura echipament complet de scuba diving: costum de scufundari, masca, snorkel, labe de scafandru, botosi, vesta compensatoare, butelie, detentor, octopus, centura de lestare sau lest incorporat in vesta. Scufundarile se vor efectua de la mal, cu un instructor.

Nivel minim admis pentru scufundarile de zi: OWD (Open Water Diver)

Nivel minim admis pentru scufundarile de noapte: AOWD (Advanced Open Water Diver)

 

  • 2 scufundari de adancime AOWD – adancime minima de 18 metri si maxima de 30 de metri; nivel minim admis AOWD; pret 220 lei
  • 2 scufundari de adancime OWD – adancime maxima 18 metri; nivel minim admis OWD; pret 220 lei

Pentru ultimele doua pachete nu este inclus in tarif echipamentul. Scufundarile se vor realiza din barca, cu un instructor, cu respectarea unui plan de scufundari: adancime, plan de urgenta, viteza de urcare si de coborare, ce fac exact sub apa etc.

Locul de scufundare va fi ales de beneficiarul voucherului impreuna cu instructorul dar nu mai departe de 6 Mile marine (11 kilometri) de locul de plecare.

 

Ce trebuie sa mai stie beneficiarul voucherului "Scufundari":

Restrictii medicale:  sa nu aiba probleme pulmonare sau ORL; beneficiarul voucherului va semna o declaratie pe proprie raspundere ca este apt pentru aceasta activitate

Varsta minima: 10 ani; pentru minori trebuie acordul scris al parintilor

Calificari: in functie de pachetul solicitat

Durata: o scufundare dureaza aproximativ 35 – 40 minute in apa rece; aproximativ 45 -50 minute in apa cu o temperatura corespunzatoare

Tinuta recomandata: costum de baie + costum de scufundari acolo unde nu este asigurat

Perioada de desfasurare: aprilie – octombrie, in functie de conditiile meteorologice

Marimea grupului: scufundarile se vor realiza individual; la cerere se pot organiza grupuri

Locul de desfasurare: Marea Neagra (Eforie Sud sau alt loc de scufundare stabilit in prealabil)

Valabilitatea voucherului: 6 luni

Programare: cu cateva zile inainte

 

* tariful afisat este per persoana, per pachet si nu include transportul la mare, cazare sau masa

** beneficiarul voucherului trebuie sa detina brevet de scufundare OWD pentru scufundarile de zi si AOWD pentru scufundarile de noapte

Scrie o recenzie

Scufundari in Marea Neagra

O experienta cu adevarat unica sa explorezi adancurile marii… si totusi atat de putine cuvinte pentru a o descrie... Crede-l pe cuvant pe prietenul tau atunci cand iti spune ca nimic nu poate egala sentimentele traite in lumea secreta a marii si, mai ales, minunile care se desfasoara chiar in fata sa si… ofera-i aceasta bucurie inca o data, ofera-i un pachet de scufundari ca la carte!

Scrie o recenzie

 
Recenzii(1)
2012-03-26
cadou pentr mine

Asta este cadoul pe care tare mult ass vrea sa il primesc de ziua mea...sper sa ma auda cineva! Daca nu, voi fi foarte "subtil"...

  • A fost aceasta recenzie utila pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

Write your review!

3 alte produse in aceeasi categorie: