Ski Touring. 3 Zile in Muntii Bucegi

Pachetul perfect pentru iubitorii de ski de tura si natura - 3 zile in care prietenul tau practica sportul preferat, singur sau alaturi de alti impatimiti ai acestui sport. In acelasi timp, se va bucura de peisajul aparte, dat de diferite forme misterioase - Babele, Sfinxul, Coltii Morarului si pesteri legate printr-un vast labirint subteran care ar ascunde comorile dacilor.

Detalii

New product

702,00 lei

- +

 
Informatii

Ski touring. 3 zile in Muntii Bucegi 

Muntii Bucegi ascund foarte multe legende care au fost transmise de-a lungul timpului, din generatie in generatie. Aici se intalnesc forme misterioase cu sonoritate deosebita precum: Babele, Sfinxul, Coltii Morarului si pesteri legate printr-un vast labirint subteran care ar ascunde comorile dacilor. O alta atractie o reprezinta Monumentul Eroilor, realizat prin grija Regelui Ferdinand si a Reginei Maria ai Romaniei, in perioada 1926- 1928 intru slava si memoria eroilor prahoveni cazuti in Primul Razboi Mondial.

Masivul este deosebit de atragator pentru ski touring, oferind un mediu propice practicarii acestei activitati prin platoul situat la 2000 m altitudine, in completarea caruia vin multitudinea de trasee ce coboara in Valea Prahovei, de la cele usoare, in zona Sinaia, la cele dificile din partea de nord a masivului, in regiunea varfului Omu.

De asemenea, zona sudica ofera unul dintre cele mai intinse domenii schiabile din Romania, reprezentat prin 16 partii omologate cu peste 16 kilometri schiabili.

Sunt 8 pachete dintre care poti alege:

  • individual (prietenul tau se va bucura singur de aceasta experienta, atunci cand doreste el, nu depinde de alti participanti): pret 2,512 lei; cu echipament propriu: 2,073 lei
  • grup de 2 persoane: pret 1,690 lei; cu echipament propriu: 1,250 lei
  • grup de 3-5 persoane: pret 1,278 lei; cu echipament propriu: 839 lei
  • grup de 6 persoane: pret 1,141 lei; cu echipament propriu: 702 lei

Pentru variantele de grup, beneficiarul voucherului se va bucura de cadou atunci cand numarul de participanti este intrunit, conform variantei alese, fiecare dintre aceste 4 pachete avand 2 variante, "cu echipament propriu" sau "cu echipament oferit de Furnizor".

Atentie! Pretul este pentru o persoana, indiferent de pachetul ales!

 

Ski touring. 3 zile in Muntii Bucegi - Program

Ziua 1: transfer din orasul de intalnire - cazare in localitatea Busteni la pensiune de 3 stele cu mic dejun inclus.

Ziua 2: la ora 8:30 urcare cu prima telecabina din Busteni la cabana Babele - deplasare pe schiuri pe traseul cabana Babele - Vf. Caraiman (monumentul Eroilor) - Vf. Omu- Padina; tura cu nivel de efort fizic mediu pentru acomodarea cu echipamentul si pentru eventuale ajustari necesare zilei urmatoare; cazarea se face la Pensiunea Cocora de 4 stele.

Ziua 3: plecarea la ora 7:00 pe traseul Padina – Valea Soarelui - Vf. Furnica - Cota 2000 - Cota 1400 - Sinaia; tura cu nivel de efort fizic mediu, dar de durata lunga; transfer ora 16:00 spre orasul de intalnire.

Locurile de cazare pot varia in functie de gradul de ocupare sau alti factori neprevazuti. Ordinea zilelelor este flexibila si poate fi schimbata, de comun acord cu clientii, in functie de gradul de oboseala al acestora, de vreme sau alti factori, insa toate activitatile descrise in program vor fi derulate.

In tura se vor lua in rucsac doar cateva sandwich-uri / ciocolate / powerbars / miere si un termos cu ceai sau o sticla cu apa. Mesele principale se iau la pensiune / cabana sau mancare rece la masina.

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Schi de tura. 3 zile in Muntii Bucegi":

Varsta minima: 14 ani, insotiti de parinti

Conditie fizica: medie; beneficiarii voucherului trebuie sa stie sa schieze la un nivel mediu

Durata: 3 zile

Tinuta recomandata: - doua perechi de sosete lungi de schi + sosete de schimb pentru cabana si pentru drum; lenjerie de corp termica, sintetica/ tricouri lycra + tricouri de bumbac pentru drum si cabana;

- pufoaica sau bluza fleece groasa; jacheta de vant, neaparat cu gluga, cat mai subtire, ideal cu membrana respiranta;

- caciula calduroasa si rezistenta la vant; masca de schi/ cagula; manusi – o pereche subtire pentru urcare, una groasa pentru coborare;

- rucsac 35-50 litri (Rucsacii trebuie sa fie ULTRAUSOARI pentru a ne bucura de tura si pentru a fi eficienti); termos; bete de trekking / de schi; lanterna frontala; ochelari de schi/ soare/ de bicicleta daca altii nu aveti; crema protectie solara, strugurel; folie sirius (de supravietuire); trusa igienica minimala.

 Echipament si servicii asigurate de Furnizor: - schiuri de tura, piei de foca, clapari, bete, casca; kit de salvare din avalansa (transceiver, sonda si lopata). Este necesar sa comunicati ce numar purtati la picior, inaltimea, kg (pentru clapari si schiuri) si nivelul de schiat. Acestea nu sunt incluse pentru variantele "echipament propriu";

- bilet de telecabina (urcare Busteni - Babele);

- bilet de telescaun (urcare Valea Soarelui – vf. Furnica);

- ghid montan acreditat SGLM & AGMR si asistenta pe toata durata sejurului (inclusiv la venire si plecare);

- transfer auto cu masina privata pe toata perioada sejurului, cu plecare din locul mentionat in sectiunea “Loc de intalnire/plecare”;

Perioada in care se desfasoara activitatea: februarie-martie (perioada cea mai buna); ianuarie (perioada buna)

Localizare: Muntii Bucegi

Locul de intalnire/plecare poate fi din orasele: Suceava, Iasi, Roman, Bacau sau Brasov.

Marimea grupului: Schiul de tura se poate desfasura cu grupuri cuprinse intre 1-6 persoane.

Valabilitate voucher: 12 luni

Programare: cu minim 30 zile inainte de data programata pentru tura de schi.

*pretul afisat este per persoana, per pachet si nu include pranz, cina, bauturi si cheltuieli personale.

Scrie o recenzie

Ski Touring. 3 Zile in Muntii Bucegi

Pachetul perfect pentru iubitorii de ski de tura si natura - 3 zile in care prietenul tau practica sportul preferat, singur sau alaturi de alti impatimiti ai acestui sport. In acelasi timp, se va bucura de peisajul aparte, dat de diferite forme misterioase - Babele, Sfinxul, Coltii Morarului si pesteri legate printr-un vast labirint subteran care ar ascunde comorile dacilor.

Scrie o recenzie

3 alte produse in aceeasi categorie: