Zbor cu un avion ultrausor

Pentru ca nu in fiecare zi ai parte de un zbor cu un avion ultrausor, cu siguranta daca alegi acest pachet il vei transorma intr-un cadou memorabil, ce isi va patra aripile si originalitatea in timp. Mai mult decat atat, traseul este unul flexibil, prietenul tau isi va putea alege ce sa vada.

Detalii

New product

375,00 lei

- +

 
Informatii

Zbor cu un avion ultrausor. Decoleaza in forta!

Cladiri vechi, obiective turistice sau culturale, locuri dragi ale copilariei, peisaje superbe - acestea si multe altele il asteapta pe beneficiarul voucherului "Zbor cu un avion ultrausor" sa fie privite si sa se lase surprinse in cele mai frumoase fotografii, de la inaltime. Le va scoate din cufarul cu amintiri si le va privi de fiecare data cu aceeasi placere.

Turul incepe cu incalzirea motorului si intrarea in parametri necesari, urmat de rulajul pana la capatul pistei, apoi decolarea in forta, urcand in mod constant pana la inaltimea de 600 de metri. Urmeaza survolul orasului ales, aproximativ 20 de minute, timp in care prietenul tau va admira cu sufletul la gura peisajele din inaltul cerurlui si va trai la maximum senzatii noi, la bordul unui avion ultrusor, model Apollo Fox, fabricat in Ungaria

Ce destinatii poti alege pentru un zbur cu un avion ultrausor?

1. Zbor cu un avion ultrausor in Sibiu

Cui nu-i place frumosul oras de pe malul Cibinului? Intotdeauna impresioneaza prin binecunoscutele puncte de atractie turistica: muzeul in aer liber Astra, Padurea Dumbrava, Parcul Sub-Arini, Aeroportul International, vechea cetate medievala cu faimoasa Piata Mare, culminand cu Cetatea Cisnadioara, considerata cel mai bine conservat monument de patrimoniu, loc in care se desfasoara spectacolele din cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu. 

Si prietenul tau a parcurs la pas, de nenumarate ori, cetatea medievala si alte obiective turistice sau culturale si vrei sa ii oferi ceva mai spectaculos? Ai gasit solutia: un zbor cu un avion ultrauror, un tur aerian al Sibiului. Mai mult, aterizarea si revenirea din inaltul cerului, cu picioarele pe pamant, se realizeaza pe un traseu diferit. La cerere, se poate zbura alternativ pe alte rute: statiunea montana Paltinis, zona Lacului Balea, Transfagarasanul, turul bisericilor fortificate.

1. Zbor cu un avion ultrausor in Vatra Dornei

Statiunea Vatra Dornei, supranumita si "Perla Bucovinei", este o destinatie perfecta pentru toate varstele si gusturile. Reperele cele mai accesibile sunt Dealul Negru, Muntele Barnarelul, Runcul Mare si Varful Ousorul, Masivul Calimani, Suhard si Rodnei. Paduri, poieni, privelisti incantatoare, totul vazut de la inaltime.

1. Zbor cu un avion ultrausor in Bistrita

Bistrita, cel mai nordic oras germanic fortificat din Transilvania - se afla intr-o depresiune larga, inconjurata de culmi domoale si strabatuta de raul Bistrita. Ce poti vedea din avion? Tu alegei traseul: Biserica Evanghelica Luterana (ce deține cel mai inalt turn medieval din Romania cu o inaltime de 75 de metri), Cetatea Medievala Bistrita, Piata Centrala cu Ansamblul „Sugalete", Manastirea Minoritilor, Turnul Dogarilor si multe altele.

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Zbor cu un avion ultrausor":

Varsta minima: 14 ani, minorii vor fi insotiti de parinti sau sau vor avea acordul scris al acestora

Greutate maxima: 100 kg

Conditie fizica: buna. Este necesar sa nu aiba probleme grave cu inima, rau sau frica de inaltime. 

Restrictii medicale: nu este recomandat femeilor insarcinate

Calificari: nu este ceruta nicio calificare in domeniu. Personalul calificat piloteaza avionul.

Tinuta recomandata: sport, imbracaminte lejera, confortabila

Vremea: se poate zbura doar daca permit conditiile meteo. Daca nu se poate desfasura activitatea in ziua stabilita, se reprogrameaza intr-o alta zi.

Durata: aproximativ 30 minute

Perioada: tot timpul anului, in conditii meteo favorabile

Zile ale saptamanii in care se desfasoara activitatea: in orice zi a saptamanii

Locul de intalnire: 

  • Aerodromul Magura, intre municipiile Sibiu si Cisnadie
  • Aerodromul Floreni, Vatra Dornei
  • Aerodromul Bistrita, Bistrita

Valabilitate voucher: 6 luni

Programare: cu 15 zile inainte

 

*pretul afisat este per persoana, per pachet

Scrie o recenzie

Zbor cu un avion ultrausor

Pentru ca nu in fiecare zi ai parte de un zbor cu un avion ultrausor, cu siguranta daca alegi acest pachet il vei transorma intr-un cadou memorabil, ce isi va patra aripile si originalitatea in timp. Mai mult decat atat, traseul este unul flexibil, prietenul tau isi va putea alege ce sa vada.

Scrie o recenzie

14 alte produse in aceeasi categorie: