Escape Room

Si tu stii pe cineva pasionat sa puna indicii cap la cap si sa dezlege mesaje cifrate? Este mereu atras de scenariile care ii pun logica la incercare? Atunci ai gasit cadoul perfect pentru el: Escape room!

Detalii

New product

130,00 lei

- +

 
Informatii

Escape room!

Daca nu ai auzit pana acum de escape room, iti spunem noi ce presupune: 2 jucatori vor fi inchisi intr-o camera tematica, din care trebuie sa iasa intr-un timp limitat, de 60 de minute. Camerele sunt concepute ca un labirint al mintii, pline de mesaje codate, puzzle-uri, obiecte-simbol, indicii ascunse, toate ducand, pe rand, spre cheia care iti va permite sa descui usa spre iesire. Ce zici?

Escape Room este o activitate captivanta, educationala si mai presus de toate, foarte distractiva. Asadar, aceasta poate reprezenta cadoul perfect pentru acei prieteni pasionati de mistere, care iubesc sa-si antreneze constant creierul, carora le place sa rezolve puzzle-uri, sa activeze mecanisme si sa sparga coduri. Pe scurt, o ora de distractie plina de adrenalina, mister si poveste: jucatorii intra in rolul unui detectiv de talie mondiala si sub presiunea timpului trebuie sa descopere si in acelasi timp sa isi scrie propria aventura. 

Relaxare si adrenalina pentru gasca ta: "Escape room!"

Membrii echipei vor avea parte de o ora de provocari pe care le vor rezolva cu suspans si zambetul pe buze intr-una dintre cele 3 camere:

Camera 1 -  Langdon's Challenge - Este camera cu cel mai inalt grad de dificultate. Povestea ei ne spune ca Profesorul Robert Langdon este provocat de catre prietenul sau, un mason de gradul 32, aflat pe patul de moarte, sa descopere secretul aflat in biroul acestuia. Dintotdeauna Profesorul a fost captivat de povestile si lectiile de viata ale prietenului sau mai varstnic. Asa ca, tu ce mai astepti? Ia prietenii cu tine si ajuta-l sa dezlege misterul!

Camera 2 - Puzzling Colors - Daca sunt 4 culori, sunt si 4 mistere! Poti sa le rezolvi pentru a forma imaginea de ansamblu? Oare poti controla tot ce se intampla in camera? Oare de ce este camera impartita in 4? Cheia este rabdarea!

Camera 3 - Captive Outside Reality- Imagineaza-ti doar! Esti intr-o camera in care sunt fel si fel de simboluri ciudate.  Este ca o realitate ce pare fara scapare. Ce zici, vei reusi, impreuna cu gasca ta, sa gasiti cheia spre iesire?

Voucherul este valabil pentru oricare dintre cele 3 camere disponibile in acest moment: Langdon's Challenge, Puzzling Colors si Captive Outside Reality. 

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Escape room!"

Varsta minima: 13 ani, insotiti de adulti

Durata: maximum o ora

Marimea grupului: in functie de pachetul ales (2 sau 4 persoane)

Locul de desfasurare: Bucuresti

Valabilitatea voucherului: tot timpul anului

Programare: roaga-ti prietenii sa faca programarile cu cel putin 7 zile inainte

 

* pretul afisat este per pachet, per grup

Scrie o recenzie

Escape Room

Si tu stii pe cineva pasionat sa puna indicii cap la cap si sa dezlege mesaje cifrate? Este mereu atras de scenariile care ii pun logica la incercare? Atunci ai gasit cadoul perfect pentru el: Escape room!

Scrie o recenzie