Salt cu parasuta in tandem la Arad

Ajuta-ti prietenii sa descopere bucuria zborului! Initiaza-i in skydiving, oferindu-le cadou un salt cu parasuta! Cedere libera intr-un mediu sigur! Chiar daca nu am fost inzestrati cu aripi, asta nu inseamna ca nu putem incerca senzatia pe care o traiesc pasarile cerului atunci cand plutesc nestingherite deasupra noastra...

Detalii

New product

1 090,00 lei

- +

 
Informatii

Salt cu parasuta in Arad: O experienta deasupra tuturor

Saltul cu parasuta nu este numai o saritura de la mare inaltime, nu se traieste doar ca un picaj liber, ci este o experienta cu adevarat eliberatoare pentru cel care a visat dintotdeauna sa zboare. Niciun alt tip de activitate sportiva nu se apropie atat de mult de senzatia zborului liber al pasarilor.

Da-i aripi! Ofera-i un salt cu parasuta in Arad, in tandem!

Dupa un instructaj privind parasirea aeronavei, controlul in timpul caderii si aterizarea, urmeaza decolarea, apoi un zbor de 20 de minute cu avionul, timp in care se va urca pana la altitudinea de 3000 de metri. Experienta continua cu saltul de la inaltime alaturi de un instructor autorizat, care se va ocupa de toate manevrele necesare. Momentul spectaculos este reprezentat de caderea libera de aproximativ 45 de secunde cu 200km/ora, cand trairile sunt cele mai intense. Odata cu deschiderea parasutei, urmeaza inca 5-6 minute de plutire pe curentii de aer.

Sunt 3 variante din care poti alege:

  • Salt in tandem simplu (fara filmare sau fotografii)
  • Salt in tandem cu filmare. Pe tot parcursul saltului vei fi si un cameraman profesionist care va sari special sa filmeze intreg saltul. La finalul experientei beneficiarul voucherului va primi pe loc filmarea cu saltul pe un stick usb personalizat si un tricou! Si felicitarile de rigoare!
  • Salt in tandem cu filmare si fotografii. Pe tot parcursul saltului vei fi si un cameraman profesionist care va sari special sa filmeze intreg saltul si safaca fotografii. La finalul experientei beneficiarul voucherului va primi pe loc filmarea cu saltul si fotografii le (aproximativ 150) pe un stick usb personalizat si un tricou! Si felicitarile de rigoare!

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Salt cu parasuta in Arad":

Varsta minima: 18 ani

Varsta maxima: 60 ani (persoanele peste 60 de ani au nevoie de adeverinta medicala din care sa reiasa ca sunt apte pentru salt)

Greutate maxima: 85 kg (in ziua saltului se efectueaza cantarirea)

Conditie fizica: buna. Este necesar sa nu existe probleme grave cu inima, gleznele, picioarele, rau sau frica de inaltime

Calificari: nu este nevoie de nicio calificare in domeniu, toate instructiunile fiind oferite pe loc, inainte de salt! 

Tinuta recomandata: sport, imbracaminte lejera, confortabila - pantaloni lungi si bluze subtiri cu maneca lunga, calduroase cand este rece afara, pantaloni scurti si tricou vara; pantofi sport cu talpa joasa (va primi si o salopeta de luat peste haine si ochelari de protectie)

Siguranta saltului: Se folosesc cele mai noi tehnologii si sisteme pentru parasute, fiind echipate cu sistem de deschidere automata. Acest aparat deschide parasuta de rezerva automat, in cazul in care nu este folosita comanda manuala.

Locul de desfasurare: Arad, Siria (aerodromul Charlie Bravo)

Perioada in care se desfasoara activitatea: 14 Aprilie - 15 Septembrie (se poate extinde, daca vremea este favorabila)

Valabilitate voucher: 12 luni

Programare: cu minim 5 zile inainte. In caz de restrictii meteorologice (ploaie, vant puternic, plafon jos de nori) se reprogrameaza saltul. Este recomandat sa ajunga la ora stabilita pentru inregistrarea pentru salt. Ora programarii nu reprezinta ora saltului efectiv deoarece se face instructaj inainte. Este recomandat sa isi pastreze intreaga zi libera.

 

Scrie o recenzie

Salt cu parasuta in tandem la Arad

Ajuta-ti prietenii sa descopere bucuria zborului! Initiaza-i in skydiving, oferindu-le cadou un salt cu parasuta! Cedere libera intr-un mediu sigur! Chiar daca nu am fost inzestrati cu aripi, asta nu inseamna ca nu putem incerca senzatia pe care o traiesc pasarile cerului atunci cand plutesc nestingherite deasupra noastra...

Scrie o recenzie

5 alte produse in aceeasi categorie: