Conducerea unei barci cu vele

Tu si prietenii tai sunteti pasionati de sporturi nautice? Ati gasit pachetul potrivit: cursuri teoretice si practice de conducere a unei barci cu vele, iar daca aveti deja cunostinte in domeniu, va asteapta competitiile pe mare.

Detalii

New product

191,00 lei

- +

 
Informatii

Conducerea unei barci cu vele - pentru pasionatii de sporturi nautice

Fie ca va doriti sa invatati cum se conduc barcile cu vele, fie ca vreti sa participati la o competitie intre prieteni sau doar sa petreceti mai mult timp impreuna, ati gasit ceea ce cautati. Am pregatit atat cursuri teoretice de conducere a barcilor cu vele, ateliere de noduri marinaresti, cat si sesiuni practice pe veliere sau chiar competitii. Convinge-ti prietenii sa petreceti mai mult timp impreuna intr-un mod inedit!

Ce cuprinde aceasta initiere in conducerea unei barci cu vele?

In functie de pachetul ales, cursurile cuprind parte practica si teoretica. In cadrul seminarului interactiv de conducere a unei barci cu vele, se vor invata aspecte precum:

- notiuni despre istoria navigatiei cu vele

- principalii termeni folositi in navigatie (vocabularul marinaresc: pupa, prova, babord, tribord etc.)

- notiuni de invatare a principiilor fizice in baza carora un velier poate merge cu ajutorul vantului (fortele care actioneaza asupra velelor si asupra corpului navei)

- reglajul velelor in functie de vant

- notiuni de meteorologie utile navigatiei (prognoze, formarea norilor, cand este bine sa se navigheze si cand nu, ce trebuie sa se stie in caz de furtuna)

- rolurile membrilor de echipaj pe o ambarcatiune cu vele (ce face fiecare si cum)

- reguli de siguranta la bordul velierelor

In partea de training pe veliere se vor pune in practica notiunile din seminarul de conducere a unei barci cu vele:

- reglajul velelor in functie de vant

- rolurile membrilor de echipaj pe o ambarcatiune cu vele 

- principiile fizice in baza carora un velier poate merge cu ajutorul vantului (fortele care actioneaza asupra velelor si a corpului navei)

- reguli de siguranta la bordul velierelor

Conducerea unei barci cu vele, in cinci variante:

1. Training pe veliere - Skipper wannabe - durata de maximum 4 ore, la finalul caruia se primeste o diploma onorifica (minim 7 persoane).

Pret: 191 lei

2. Competitie intre barci cu vele - Corporate Regatta -  durata de maximum 4 ore, la finalul careia are loc o ceremonie de premiere (minim 14 persoane).

Pret: 191 lei

3. Training pe veliere si competitie -  Corporate Regatta  (minim 14 persoane)

4 ore sesiunea de training pe veliere

- 4 ore competitia, la final avand loc o festivitate de premiere

Pret: 327 lei

4. Seminar de conducere a unei barci cu vele si training pe veliere (minim 14 persoane)

 - seminar teoretic de conducere a unei barci cu vele - basic level

 - sesiune de traning pe veliere de 4 ore

- atelier de noduri marinaresti in care participantii vor invata cateva dintre cele mai folosite noduri cu utilitate in viata de zi cu zi, precum si impletituri decorative cu specific nautic

Pret: 310 lei

5. Seminar de conducere a unei barci cu vele si competitie (minim 14 persoane)

- seminar teoretic de conducere a unei barci cu vele - basic level

- sesiune de training pe veliere de 4 ore

- atelier de noduri marinaresti in care participantii vor invata cateva dintre cele mai folosite noduri cu utilitate in viata de zi cu zi, precum si impletituri decorative cu specific nautic

- competitie pe veliere de 4 ore

Seminarul teoretic va cuprinde si notiuni de baza privind strategia de competitie, traseele clasice, cum se navigheaza intr-o competitie, regulile principale, arbitrajul si intocmirea clasamentelor.

Competitiile se realizeaza sub indrumarea skipperilor si a ajutorilor de skipper si sunt arbitrate de oficiali de cursa nationala.

Pret: 446 lei

 

Conditii minime pentru beneficiarul pachetului "Conducerea unei barci cu vele":

Varsta minima: 16 ani. Persoanele care urca in barci trebuie sa respecte conditiile privind navigatia la bordul unei ambarcatiuni cu vele, care vor fi aduse la cunostinta inainte de inceperea activitatii. Daca exista probleme de tip medical, trebuie specificat acest aspect si este nevoie de avizul medicului. Urcarea pe vas se face pe propria raspundere.

Calificari: nu este necesara o experienta similara anterioara. Instructiunile utile sunt date pe loc. 

Echipament asigurat de furnizor:

- veliere dotate cu echipamente de ultima generatie pentru a facilita manevrarea si confortul pasagerilor

- RIB - asistenta power boat

- combustibil aferent

- diplome onorifice

- skipperi certificati la cel mai inalt nivel, care ii vor indruma pe participantii la competitii. Concursurile sunt arbitrate de Ofiteri de Cursa Nationala cu brevet al Federatiei Romane de Yachting.

Cat dureaza: in functie de pachet

Marimea grupului: in functie de pachetul ales: minim 7 persoane pentru Pachetul de training pe veliere si minim 14 persoane pentru celelalte

Loc de desfasurare: Mangalia/ Limanu

Vremea: se poate naviga doar daca conditiile meteorologice permit acest lucru. Daca nu se poate desfasura activitatea in ziua stabilita, se reprogrameaza intr-o alta zi.

Perioada: mai - noiembrie

Programare: cu programare prealabila pentru a se asigura disponibilitatea ambarcatiunilor

Valabilitate voucher: 12 luni

Altele: pentru seminariile teoretice, inchirierea salii nu este inclusa in pret. In cazul in care clientul nu detine spatiul si aparatura necesara (video proiector, sonorizare), se poate inchiria o sala cu echipamentele aferente, la un pret suplimentar, in functie de loc si numarul de participanti.

La finalul acestor seminarii teoretice nu se obtin brevete, ele cuprinzand notiuni de baza in navigatia cu veliere.

* Pretul este per persoana, per pachet. Nu include cheltuieli cu privire la transport, cazare si masa. Pachetele se adreseaza grupurilor.

Scrie o recenzie

Conducerea unei barci cu vele

Tu si prietenii tai sunteti pasionati de sporturi nautice? Ati gasit pachetul potrivit: cursuri teoretice si practice de conducere a unei barci cu vele, iar daca aveti deja cunostinte in domeniu, va asteapta competitiile pe mare.

Scrie o recenzie

27 alte produse in aceeasi categorie: