Zbor de initiere cu parapanta in tandem in Tara Hategului

Petrece cateva momente intr-un loc de vis, care iti taie rasuflarea prin frumusetea si unicitatea sa. Apoi du-ti visul pana la sfarsit! Paseste fara teama pe potecile aerului si lasa-te purtat de termice, in grija unui zburator. N-o sa te mai saturi!

Detalii

New product

250,00 lei

- +

 
Informatii

Zbor de initiere cu parapanta in tandem in Tara Hategului - Clopotiva

Vei pluti la sute de metri deasupra pamantului, vei simti libertatea in adevaratul sens al cuvantului, vei absorbi cu privirea fiecare colt din peisajul magistral si la sfarsit vei simti ca traiesti.

Punctul de decolare, situat la poalele Muntilor Retezat, in Tara Hategului, este unul dintre cele mai frumoase locuri de zburat din Romania si se afla la 10 km de satul Clopotiva, mereu bucuros de oaspeti faini, senini, care doresc sa-si intinda aripile.

Zbor de initiere cu parapanta in tandem in Tara Hategului - Clopotiva

Poti alege:

1. Pachetul Basic: Zbor de aprox. 10-15 minute, la o inaltime de 700 m, echipament asigurat de furnizor, filmare HD si fotografii;
- Pret: 290 lei

2. Pachetul Adrenaline: Zbor in tandem la care sa adauga o extradoza de adrenalina (manevre acrobatice), echipament asigurat de furnizor, filmare HD si fotografii (maxim 15 minute);
- Pret: 350 lei

3. Pachetul Pro: Zbor de durata (30-60 minute, in functie de curentii de aer), la o altitudine mai mare si pe o distanta mai lunga, echipament asigurat de furnizor, filmare HD si fotografii;
- Pret: 450 lei

4. Pachetul Grup 5+: Zbor pentru un grup intre 5 si 10 persoane, care doresc sa zboare in aceeasi zi, echipament asigurat de furnizor, filmare HD si fotografii;
- Pret: 250 lei

*Pretul afisat este per persoana, per pachet.

**Timpul efectiv de zbor poate varia in functie de conditiile meteo.

 

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Zbor de initiere cu parapanta in tandem in Tara Hategului":

Conditie fizica si medicala: Beneficiarul voucherului trebuie sa fie apt din punct de vedere fizic, medical (sa nu aiba probleme cardiace, respiratorii sau sa nu sufere de afecțiuni medicale ce au drept contraindicații practicarea acestui sport) si psihic. Cei care sufera de acrofobie (frica de inaltime), sunt rugati sa specifice acest aspect pilotului de zbor, pentru a fi luate masurile corespunzatoare situatiei respective.

Varsta: Nu exista interdictii legate de limita de varsta. Totusi pentru minori* acestia trebuie sa fie insotiti de parinti, al caror acord de zbor se va face in scris.
*Minorii vor avea acces numai la pachetele 1 si 4.

Calificari: Nu se cere nicio calificare in domeniu, instructiunile fiind oferite pe loc, inainte de zbor. Personalul calificat, experimentat, piloteaza parapanta – Pilot Parapanta Tandem atestat A.Z.L.R. (Asociatia de Zbor Liber din Romania).
Chiar daca nu aveti asigurare, puteti sa zburati in tandem cu parapanta, pe propria raspundere.

Echipamentul necesar zborului de initiere este asigurat de pilotul de tandem: echipament de ultima generatie supus controalelor periodice, casca de protectie, seleta (scaun) pentru zbor.

Tinuta recomandata: geaca de vant, bocanci sau incaltaminte sport (exlclus sandale sau pantofi cu toc), ochelari de soare si manusi pe timp de iarna.

Siguranta si securitatea zborului: Pilotul de tandem este cel care decide momentul potrivit decolarii in functie de conditiile meteo la locul respectiv si in functie de pasager, cu scopul asigurarii unui zbor in conditii de siguranta.

Vremea: Zborurile se pot efectua numai in zilele favorabile din punct de vedere al conditiilor meteorologice. De aceea este necesar sa contactezi telefonic pilotul, cu o zi inainte de data stabilita, pentru a confirma zborul. In cazul in care conditiile meteo se schimba (chiar la locul de decolare) si nu mai sunt favorabile (directia si intensitatea vantului, ploaie, ninsori, ceata) din motive de siguranta, zborul va fi reprogramat.

Perioada: Zborurile de initiere cu parapanta in tandem se pot efectua, pe tot parcursul anului, inclusiv iarna.

Transportul: In pretul zborului nu este inclus transportul, clientul suportand costul acestuia.

Valabilitate voucher: 12 luni;

Programare: cu 1-2 zile inainte;

 

 
Tabel date
ZonaHateg (Hunedoara)

Scrie o recenzie

Zbor de initiere cu parapanta in tandem in Tara Hategului

Petrece cateva momente intr-un loc de vis, care iti taie rasuflarea prin frumusetea si unicitatea sa. Apoi du-ti visul pana la sfarsit! Paseste fara teama pe potecile aerului si lasa-te purtat de termice, in grija unui zburator. N-o sa te mai saturi!

Scrie o recenzie

5 alte produse in aceeasi categorie: