Kayaking in Delta Neajlov

Alege si tu sa oferi o experienta unica: traseu cu caiacul de 2 locuri, pe sectorul de rau Calugareni - Comana, care include cea mai mare parte din Parcul National Comana.

Detalii

New product

160,00 lei

- +

 
Informatii

Un cadou altfel: Kayaking in Delta Neajlov

Tura de Kayaking in Delta Neajlov dureaza aproximativ 4 ore si traverseaza zone impadurite, campuri de stuf, canale, mlastini si lacuri, intregul peisaj al acestor intinderi de ape. Traseul de caiac va porni din Calugareni (judetul Giurgiu), traversand intreaga lungime a raului, pana la Comana, insumand o lungime de circa 20 km. Iesirea se va face intr-un loc amenajat, aflat in apropiere de Parcul de Aventura Comana. Aventura poate continua si acolo!

Kayaking in Delta Neajlov pentru fiecare dintre voi

Echipa de intructori va organiza un instructaj si o proba practiva pe apa statatoare, inainte de pornirea propriu-zisa in traseu, astfel incat toti participantii sa poata deplasa si manevra o astfel de ambarcatiune in conditii de siguranta.

- prezentarea caracteristicilor ambarcatiunii

- notiuni de navigatie cu caiacul 

- exercitii de coordonare, echilibru si stroc

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Kayaking in Delta Neajlov":

Varsta minima: 16 ani

Cerinte: nu conteaza conditia fizica sau experienta in acest sport

Durata: 4 ore

Echipament obligatoriu: incaltaminte sport lejera, geaca de ploaie, palarie de soare, rezerva de apa

Echipament si servicii asigurate de Furnizor:  Caiace de 2 locuri, cu compartiment de bagaje si 2 compartimente etanse (chesoane) destinate obiectelor electronice.  Vesta de salvare - articol obligatoriu. 

Perioada in care se desfasoara activitatea: Mai - Septembrie (sambata si duminica, una pe zi incepand cu ora 11:00. Grupurile de cel putin 10 platitori, pot rezerva ture cu caiacul in orice zi a saptamanii.)

Localizare: Calugareni - Comana, judetul Giurgiu

Valabilitate voucher: 12 luni

Programare: cu minim 6 zile inainte

*pretul afisat este per persoana

Scrie o recenzie

Kayaking in Delta Neajlov

Alege si tu sa oferi o experienta unica: traseu cu caiacul de 2 locuri, pe sectorul de rau Calugareni - Comana, care include cea mai mare parte din Parcul National Comana.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: