Zbor cu motodeltaplanul Bucuresti, cu filmare

Un zbor cu motodeltaplanul cu sigurata poate fi catalogat una dintre cele mai memorabile experiente! Si de ce sa nu fii chiar tu el care ii ofera o astfel de ocazie? 

Detalii

New product

240,00 lei

- +

 
Informatii

Zbor cu motodeltaplanul: un amalgam de senzatii unice

Oamenii sunt diferiti, si bine fac... Unora le place sa leneveasca pe canapea, unora plimbarile lungi, altii prefera apa, altii isi investesc mare parte din bani in vacante...

Insa, exista si cei care isi doresc sa aiba parte de cat mai multe experiente, senzatii noi, trairi intense, amintiri pe viata. In acest capitol putem include si un zbor cu motodeltaplanul, care poate deveni rapid unul dintre cele mai reusite cadouri! In plus, experienta va fi filmata si va putea revedea filmul ori de cate ori doreste...

Zbor cu motodeltaplanul = Plimbare cu motocicleta cerului

Alege motodeltaplanul, denumit si motocicleta cerului, dacă vrei să îmbini avantajele deplasării rapide ale avionului, cu cele ale senzației de zbor liber date de cockpit-ul desoperit. Fie că vrei doar să respiri o porție de aer rarefiat la o inaltime de aproximativ 300-500 de metri deasupra solului si o viteza de 130-150 km/ ora, fie că vrei să vizitezi anumite locuri, este o alegere perfecta daca evadezi putin din monotonia zilnica!

Nu este ceruta nicio calificare in domeniu, instructiunile fiind oferite pe loc, inainte de zbor! Personalul calificat piloteaza motodeltaplanul. Pasagerului nu ii ramane decat sa se bucure din plin de inedita experienta!

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Zbor cu motodeltaplanul"

Varsta minima: 16 ani, cu acordul scris al parintilor

Greutatea maxima: 100 kg

Conditie fizica: este necesar sa nu aiba probleme grave cu inima, rau sau frica de inaltime.

Siguranta si securitatea zborului: inainte de zbor se va semna o declaratie pe propria raspundere.

Localizare: Comuna Cornetu, judetul Ilfov

Tinuta recomandata: sport, imbracaminte lejera, confortabila; bocanci/ ghete/ adidasi; ochelari de soare; optional - manusi.

Perioada: tot timpul anului, atunci cand vremea permite acest lucru. Daca nu se poate desfasura activitatea in ziua stabilita, se reprogrameaza intr-o alta zi.

Valabilitate voucher: 6 luni

Programare: cu 7 zile inainte

*Pretul afisat este per persoana, per pachet si include filmarea

** La sfarsit va primi chiar si doua filme la rezolutie 4K: o camera va fi indreptata catre el, a doua cu filmare 360 de grade e pozitionata in coltul aripii si filmeaza de jur imprejur. Pentru o amintire de durata. 

Scrie o recenzie

Zbor cu motodeltaplanul Bucuresti, cu filmare

Un zbor cu motodeltaplanul cu sigurata poate fi catalogat una dintre cele mai memorabile experiente! Si de ce sa nu fii chiar tu el care ii ofera o astfel de ocazie? 

Scrie o recenzie

2 alte produse in aceeasi categorie: