Plimbare cu caiacul in Bucuresti

Cine spune ca daca locuiesti in Bucuresti nu poti fi aproape de natura? Poti, doar sa vrei! Special pentru toti oamenii muncii din Bucuresti, a fost lansat Rasfatul de Marti - programul de caiace pe lacul Herastrau! 

Detalii

New product

60,00 lei

- +

 
Informatii

Cu caiacul in Bucuresti, preludiu de weekend

Lumea nu prea iubeste ziua de marti... Unii din superstitie, altii pentru ca este prea departe de weekend. Dar ce zici daca iti ajuti prietenii sa se imprieteneasca cu aceasta zi? Pentru ca martea, si numai martea, ii poti trimite la o plimbare cu caiacul in Bucuresti, pe lacul Herastrau. Decat sa viseze cu ochii deschisi la un weekend ce se lasa asteptat, mai bine se bucura de fiecare clipa, seara, dupa serviciu, intr-o oaza de liniste si verdeata.

Singur, in cuplu sau in gasca, in fiecare zi de marti este o experienta de weekend! 

Daca e marti e plimbarea cu caiacul in Bucuresti

Distractie maxima, miscare, relaxare, natura, apus de soare admirat din caiac. In oazele de verdeata ale parcului Herastrau, departe de betonul cenusiu si incins al Bucurestiului, prietenul tau va gasi cadrul perfect de relaxare si distractie. Dupa aceasta experienta va fi gata sa infrunte si restul de zile ramase pana la weekend.

De mentionat ca toata activitatea se desfasoara alaturi de ghizi cu brevetare internationala British Canoe Union, iar caiacele (Feel Free, Noua Zeelanda) sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind stabilitate si directie chiar si persoanelor fara experienta. Gama de caiace "sit on top" sunt mult mai potrivite pentru acest program, deoarece ofera un echilibru mult mai bun caiacistului si nu se umple cu apa in caz de rasturnare. Sunt perfecte pentru persoanele fara experienta sau familile cu copii! Exista caiace tip single (o persoana) si caiace duble (2 persoane + un loc special care acomodeaza un copil mic).

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Cu caiacul in Bucuresti":

Varsta minima: 4 ani, insotiti de parinti

Greutate maxima: 130 kg

Durata: 2 ore

Tinuta recomandata: costum baie/sort + top materiale tehnice, sintetice; papuci, sandale apa; palarie soare; ochelari soare; haine si incaltari de schimb

Echipament asigurat de Furnizor: caiac, padela, vesta salvare

Perioada in care se desfasoara activitatea: Mai - Octombrie

Locul de desfasurare: Lacul Herastrau, Bucuresti

Ziua: Marti

Ora: 18:00

Valabilitate voucher: pana pe 31 Octombrie 2019

Programare: cu minim 14 zile inainte

*pretul afisat este per pachet, per persoana

Scrie o recenzie

Plimbare cu caiacul in Bucuresti

Cine spune ca daca locuiesti in Bucuresti nu poti fi aproape de natura? Poti, doar sa vrei! Special pentru toti oamenii muncii din Bucuresti, a fost lansat Rasfatul de Marti - programul de caiace pe lacul Herastrau! 

Scrie o recenzie

4 alte produse in aceeasi categorie: