Descopera Delta Argesului din caiac

Ti-ar veni sa crezi ca si in cursul saptamanii, dupa programul de munca, te poti bucura de o tura de caiace in Delta? Si poi sa iti suprinzi si cativa prieteni si sa ii iei cu tine! Locul de poveste se numeste Delta Argesului, la o scara mai mica identica cu Delta Dunarii, dar la o distanta de doar de 25 km de Bucuresti. Te intorci la timp sa prinzi ultimul metrou...

Detalii

New product

165,00 lei

- +

 
Informatii

Descopera Delta Argesului din caiac – Paradisul regasit de langa Bucuresti!

Prietenii carora le vei face un astfel de cadou vor vasli din caiac pe canalele salbatice ale Deltei, o sa intre pe lacuri care in anumite perioade ale anului sunt pline cu nuferi, o sa vada colonii de pasari salbatice (daca nu sunt prea galagiosi si le sperie...) si o sa manance si un bors de peste autentic! In fiecare zi de miercuri ii asteapta Delta Argesului! Da, iti aducem Delta la doar 25 km de Bucuresti!

In dorinta de a descoperi cele mai frumoase locuri pentru caiac, am ajuns intr-un loc special. Si acel loc se numeste Delta Argesului, la o scara mai mica identica cu Delta Dunarii, dar la o distanta de doar de 25 km de Bucuresti.

In concluzie lansam o provocare pentru bucuresteni si nu numai, pentru cei aventurosi si iubitori de natura si frumos! Provocarea se numeste Rasfatul de Miercuri in Delta Argesului – Paradisul regasit de langa Bucuresti! Inchipuiti-va un labirint de canale inguste cu apa curata, vegetatie luxurianta, intersectii de canale care dau in mici lacuri cu nuferi, colonii de pasari salbatice (o multime de specii protejate la nivel European), pesti care sar din apa si daca avem noroc, o sa vedem chiar caprioare si mistreti veniti la adapat si la scaldat.

Descopera natura, linistea, apusul si borsul de peste, descopera Delta Argesului din caiac

La toate “indemnurile” de mai sus adauga si un apus de soare superb peste acest loc de poveste! Delta Argesului ofera cea mai frumoasa, salbatica si pitoreasca varianta de ture in caiace, depasind cu mult alte locatii “clasice”. Iar la o invitatie in  Delta, nu poate sa lipseasca din program taman borsul de peste!

La sfarsitul programului de caiac, gazdele minunate din Delta Argesului o sa pregateasca un bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne chiar in fata prietenilor tai, cu mai multe sortimente de peste super proaspat, prins special din Delta Argesului, ca sa bucure simturile culinare. 

Ghizii atesati de British Union Canoe. Fiecare ghid Green Adventure este instruit in afara tarii si are brevete internationale de genul International Rafting Federation si British Union Canoe. In concluzie, sunteti 100% in siguranta si foarte important, o sa vi se ofere si o adevarata distractie nautica.

Caiace (marca Feel Free, Noua Zeelanda) sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind chiar si persoanelor fara experienta, o stabilitate si directie senzationala. Gama de caiace "sit on top" sunt mult mai potrivite pentru acest program, deoarece ofera un echilibru mult mai bun caiacistului, nu se umple cu apa in caz de rasturnare si ofera o platforma perfecta pentru sariturile in apa si sesiunile de inot din placere. Sunt perfecte pentru persoanele fara experienta sau familile cu copii! Exista caiace tip single (o persoana) si caiace duble (2 persoane + un loc special care acomodeaza un copil mic).

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Descopera Delta Argesului din caiac":

Varsta minima: 4 ani, insotiti de parinti

Greutate maxima: 130 kg

Durata: 3 ore

Tinuta recomandata: costum baie/sort+top materiale tehnice, sintetice; papuci, incaltaminte apa; palarie soare; ochelari soare; crema soare; haine si incaltari de schimb

Echipament asigurat de Furnizor: caiac, padela, vesta salvare

Perioada in care se desfasoara activitatea: Mai - Octombrie

Locul de desfasurare: Delta Raului Arges; destinatia: satul Posta (jud. Giurgiu), la doar 30 minute de condus din Bucuresti

Ziua: Miercuri

Ora: 17:30 - 22:30

Valabilitate voucher: pana pe 31 Octombrie 2019

Programare: cu minim 14 zile inainte

*pretul afisat este per pachet, per persoana

Scrie o recenzie

Descopera Delta Argesului din caiac

Ti-ar veni sa crezi ca si in cursul saptamanii, dupa programul de munca, te poti bucura de o tura de caiace in Delta? Si poi sa iti suprinzi si cativa prieteni si sa ii iei cu tine! Locul de poveste se numeste Delta Argesului, la o scara mai mica identica cu Delta Dunarii, dar la o distanta de doar de 25 km de Bucuresti. Te intorci la timp sa prinzi ultimul metrou...

Scrie o recenzie

4 alte produse in aceeasi categorie: