Parapanta tandem la Targu Mures

Cat de sus e prea sus? Un zbor in tandem cu parapanta te duce cam cat de sus ai visat si poate si mai si. Pentru a zbura cu parapanta nu e nevoie ca cineva sa fie vreun supererou, e nevoie doar de putin... elan, un strop de curaj si mult chef de distractie.

Detalii

New product

320,00 lei

- +

 
Informatii

Tandem cu parapanta: un Superman pentru orice Lois Lane

Un lucru e sigur: oricui ii este frica oricat de putin de inaltimi, ar trebui sa porneasca zborul cu desprindere de la sol. Cea mai simpla metoda de a incerca zborul cu parapanta este in tandem, alaturi de un instructor profesionist. Pilotii de parapanta decoleaza in mod clasic de pe o panta dar este posibila si de pe un teren perfect plat, prin remorcaj cu mosor.

Ofera-i un zbor in tandem cu parapanta si sigur nu te va uita

Indiferent de ocazie, un zbor in tandem cu parapanta reuseste, cu siguranta, sa ridice stacheta cadourilor pe care le oferi prietenilor tai. Nu exista limita de varsta, nu e nevoie de aptitudini fizice deosebite, visul de a zbura fiind disponibil pentru absolut oricine. Zborurile se realizeaza in imprejurarile Targu-Muresului – decolare prin tractare cu cablul sau prin alergare de pe deal – si dureaza aproximativ o ora, in functie de conditiile meteo si de vant.

Experienta unui zbor in tandem cu parapanta este unica...

...si poate fi inregistrata cu o camera video, pe care pasagerul o tine in mana. Pregatirea echipamentului pentru decolare dureaza cateva minute, iar pilotul isi ridica aripa deasupra in functie de vant, prin alergare sau prin gonflare. Dupa cativa pasi, parapanta isi ia zborul, propulsata doar de fortele naturii. Odata ajunsa in aer, parapanta sacrifica inaltimea pentru a plana. In conditii calme, lungimea zborului depinde de inaltimea de la care pilotul a decolat.

In zilele in care se formeaza curenti de aer ascendent pilotii de parapanta reusesc sa se mentina in aer si chiar sa se ridice pana la inaltimi foarte mari doar cu ajutorul acestor curenti.

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Parapanta tandem la Targu Mures":

Varsta minima: 18 ani

Conditie fizica: buna, implica un minim de efort fizic. Este necesar sa nu aiba probleme grave cu inima, gleznele, picioarele, rau sau frica de inaltime. 

Greutate maxima: 100 kg

Calificari: nu este ceruta nicio calificare in domeniu, instructiunile fiind oferite pe loc, inainte de zbor! Personalul calificat piloteaza parapanta.

Tinuta recomandata: sport, imbracaminte lejera, confortabila; bocanci/ ghete/ adidasi; ochelari de soare; optional - manusi.

Echipament si servicii asigurate de Furnizor: parapanta, seleta, casca

Vremea: se poate zbura doar daca permit conditiile meteo. Daca nu se poate desfasura activitatea in ziua stabilita, se reprogrameaza intr-o alta zi.

Perioada: tot timpul anului

Durata: urcarea, pregatirea echipamentului si zborul in sine dureaza aproximativ o ora, durata zborului depinde de conditiile termice si de vant

Valabilitate voucher: 3 luni

Programare: cu minim 4 zile inainte

Localizare: dealurile din imprejurimile orasului Targu-Mures

Siguranta si securitatea zborului: este cea mai importanta conditie! Inainte de zbor se va semna o declaratie pe propria raspundere.

*Pretul afisat este per persoana, per pachet

Scrie o recenzie

Parapanta tandem la Targu Mures

Cat de sus e prea sus? Un zbor in tandem cu parapanta te duce cam cat de sus ai visat si poate si mai si. Pentru a zbura cu parapanta nu e nevoie ca cineva sa fie vreun supererou, e nevoie doar de putin... elan, un strop de curaj si mult chef de distractie.

Scrie o recenzie

7 alte produse in aceeasi categorie: