Super Rafting pe raul Buzau

Cati dintre voi visati la o eliberare? Un strop de relaxare, adrenalina buna care sa va faca sa simtiti ca traiti din nou, ca fiecare fibra din corp tresalta de un efort placut? Atunci ai gasit solutia optima: super rafting pe Buzau pentru tine si gasca ta!

Detalii

New product

220,00 lei

- +

 
Informatii

Super Rafting pe raul Buzau. Daca nu ai mai incercat, e timpul sa o faci!

La o distanta de doar 165 de km de Bucuresti, in zona orasului Nehoiu, raul Buzau ofera conditiile perfecte de rafting! Te asteapta un traseu de 10 km, ghizi brevetati IRF (International Rafting Federation), Rescue 3 si British Canoe Union White Water Safety & Rescue, echipament complet de ultima generatie si nu in ultimul rand, distractie si aventura! Adica, Super Rafting pe Buzau. Super cadou! Hormonii fericirii vor fi eliberati pe loc si risti sa se instaleze dependenta!

Nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport, orice persoana dornica de aventura poate participa.

Servicii incluse:

  • instructaj
  • transfer auto pe perioada programului de rafting.
  • poze profesionale facute de pe mal de-a lungul traseului de rafting
  • o binemeritata pauza de joaca in apa si ciocolata

Super Rafting pe raul Buzau - elibereaza-te din corsetul betoanelor si al gadgeturilor zi de zi, noapte de noapte

Multi stropi revigoranti de apa inspumata care te trezesc la o noua viata in afara monotoniei zilnice… singur doar cu gandurile tale, in timp ce pe fundal ghidul se aude cu indicatii de traseu sau in galagia prietenilor ce striga hei-rup si iti impartasesc fetele zambitoare lipsite de griji, strigatele de eliberare a adrenalinei sau a efortului in incercarea de a fi la unison cu echipa… 

Raftingul inseamna eliberare prin miscare, inseamna natura, inseamna echipa, si devine usor usor un sport tot mai iubit in intreaga lume. Cand exista si oameni in spate care pun maximum de pasiune in ceea ce face, atunci cu siguranta va fi o experienta de neuitat pentru fiecare.

A fost adunat totul ca pentru propria familie: cel mai bun echipament (barci renumite, neoprene care sa asigure tot confortul indiferent de anotimp, casti de protectie, veste de salvare cu flotabilitate superioara), cei mai buni ghizi. In plus, seara, dupa o zi plina de distractie pe apa, cei care sunt alaturi de participanti la fiecare tura ii vor astepta pe acestia la un foc de tabara, la o mancare speciala, la o poveste alaturi de prieteni vechi sau noi, capatati in timp ce, urcati pe valuri, impartasesc aceeasi senzatie de eliberare!

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Super Rafting pe raul Buzau":

Varsta minima: 14 ani, insotiti de parinti

Greutate maxima: 130 kg

Durata: 3-4 ore

Tinuta recomandata: costum baie cu sort + top materiale tehnice, sintetice; haine si incaltari de schimb

Echipament asigurat de Furnizor: barca rafting, padela, casca, vesta salvare, costum si incaltari din neopren (toate de ultima generatie)

Perioada in care se desfasoara activitatea: Aprilie - Noiembrie, in weekend

Locul de desfasurare: Raul Buzau (proximitatea orasului Nehoiasu)

Valabilitate voucher: pana pe 30 Noiembrie 2019

Programare: cu minim 14 zile inainte

*pretul afisat este per pachet, per persoana

Scrie o recenzie

Super Rafting pe raul Buzau

Cati dintre voi visati la o eliberare? Un strop de relaxare, adrenalina buna care sa va faca sa simtiti ca traiti din nou, ca fiecare fibra din corp tresalta de un efort placut? Atunci ai gasit solutia optima: super rafting pe Buzau pentru tine si gasca ta!

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: