O zi la Crama Budureasca

O zi la Crama Budureasca? Pe scurt: turul cramei, degustare de vinuri, atelier de cupaje si concurs de cules. O zi intensa, plina de activitati in centrul carora se afla licoarea iubirii, pe care prietenii tai o apreciaza atat de mult!

Detalii

New product

167,00 lei

- +

 
Informatii

O zi la Crama Budureasca - o zi altfel, o amintire pe veci

Istoricii antici vorbesc in scrierile lor despre vinurile de mare calitate produse in regiune. De exemplu, insuși marele Homer mentiona in textele sale ca Razboinicii greci au intrat in Tracia pentru a gasi vin. In prezent, vinurile Budureasca sunt cunoscute si apreciate in România si in toata lumea pentru caracteristicile lor unice, traditionale, precum si pentru vinificarea in stilul modern al Lumii Noi.

Prietenii tai carora le vei oferi un astfel de cadou, vor mentiona la randul lor, in povestirile lor ulterioare, despre aceasta zi iesita din tipare - o zi perfecta la Crama Budureasca.

Cadoul perfect pentru iubitorii natura si vinuri: O zi la Crama Budureasca

Ce presupune o astfel de zi? Prietenii tai se vor bucura de:

  • Turul cramei: - tur exterior si interior al cramei cu acces in camera tankurilor si camera butoaielor; prezentarea magazinului incursiune in vie (in functie de conditiile meteo); prezentarea procesului de vinificatie
  • Degustare a 3 tipuri de vinuri, degustare ce va fi insotita de platouri individuale de branzeturi si snackuri, apa, suc, cafea
  • Atelierul de cupaje - echipe formate din minim 2 participanti vor primi cilindri gradati de diferite marimi si cate 3 vinuri pentru a realiza propriul cupaj. Cupajele create vor fi apoi testate de catre un oenolog. Echipa ce obține cel mai mare punctaj va fi declarata castigatoare. Toti participantii vor avea ocazia sa isi imbutelieze, apoi sa-si eticheteze vinul creat și numit dupa propria preferinta.
  • Concurs de cules - se desfasoara in echipe si presupune mers in vie si cules contracronometru, timp de 20min, utilizand ustensilele puse la dispozitie. Strugurii culesi vor fi analizati de specialistii Budureasca, din punct de vedere cantitativ si calitativ. Participantii vor invata cum sa analizeze restul de zahar, iar echipa castigatoare va fi premiata.

Informatii utile pentru posesorul voucherului "O zi la Crama Budureasca":

Varsta minima: 18 ani

Durata: aproximativ 5 ore

Marimea grupului: minim 4 persoane, altfel nu este deloc distractiv

Locul de desfasurare: Gura Vadului, judetul Prahova

Valabilitatea voucherului: 12 luni

Perioada din an in care re desfasoara: Septembrie - Noiembrie

Programare: roaga-ti prietenii sa sune cu minim 48 de ore inainte

*pretul afisat este per pachet, per persoana

**numarul minim acceptat de pachete comandate este 4. Este un concurs, deci trebuie sa aiba cu cine sa fie in competitie!

***optional, clientii pot lua pranzul la crama (contra cost) sau se pot bucura de un picnic (exista o terasa amenajata in acest sens) pentru care isi pot aduce ei mancare.

Scrie o recenzie

O zi la Crama Budureasca

O zi la Crama Budureasca? Pe scurt: turul cramei, degustare de vinuri, atelier de cupaje si concurs de cules. O zi intensa, plina de activitati in centrul carora se afla licoarea iubirii, pe care prietenii tai o apreciaza atat de mult!

Scrie o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie: