Cursuri de gatit cu Chef Daniel

Se spune despre gastronomie ca este arta de a folosi hrana pentru a crea fericire. Si pentru ca orice artist trebuie sa exerseze pentru a stapani arta pe care o practica, ne-am gandit la cursuri de gatit special create pentru papilele gustative dar si pentru suflet.

Detalii

New product

345,00 lei

- +

 
Informatii

Cursuri de gatit: deprindem impreuna arta cu cei mai multi adepti

Gastrononomia este una dintre putinele arte care are adepti de toate varstele, cu ocupatii si interese diverse. Energia pe care Chef Daniel Wendorf o depune alaturi de participanti in timpul gatitului si varietatea de combinatii pe care le pot face cu ajutorul diferitelor ingrediente si condimente transforma gatitul intr-o experienta complexa, pe care unele culturi o combina si cu spiritualitatea.

Ne bucuram sa iti spunem ca fiecare curs are o tematica si meniuri diferite, toate dupa un concept construit astfel incat atat incepatorii cat si avansatii in ale bucatariei sa traiasca o experienta delicioasa si antrenanta, pe care sa o poata reproduce acasa. La aceste cursuri de gatit, cursantul va dobandi tehnici clasice, tehnici moderne si trucuri de profesionist in bucataria creativa. Toate meniurile gatite folosesc ingrediente de sezon, pe cat posibil locale.

Cursuri de gatit: pentru o bucatarie creativa si... recreativa

Cursantul va savura propriile creatii si va degusta vinuri excelente romanesti, care vor intregi savoarea acestei experiente. Fiecare curs presupune: aperitiv, fel principal si desert, iat temele reusesc sa se plimbe prin gastronomia de pe intreg globul: Nordic Winter, Truffles and Beef, Milano, German Grandmather, Greek Meze, Cafe de Paris si lista continua...

Iata variantele din care poti alege pentru a face un cadou inspirat:

1. Cursuri de gatit „Bucatarasul cel viteaz” – o sedinta

Experienta este dedicata unui singur participant, care va putea rezerva cursul preferat.

2. Cursuri de gatit „Bucatarasul cel viteaz, insotit” - o sedinta

La acest curs poate participa un cursant si un invitat. Cursantul va putea alege cursul preferat si va putea fi asistat de un invitat, care nu se va putea implica in partea de gatit dar poate sa faca poze. Desi nu va purta sort, invitatul se va putea alatura la masa pregatita. Bauturile sunt incluse.

3. Cursuri de gatit „Boneta de aur a bucatarasului” – 4 sedinte

Ce suna mai bine decat o sedinta de gatit, in care deprinzi tainele artei de a combina ingrediente pentru rezultate delicioase? Va spunem noi! Patru sedinte de gatit, in care maiestria se va da de patru ori peste cap si va deveni mare, mare. Costul cursului include tot: ingrediente, ustensile, bauturi. Ulterior, cursantul va primi reteta preparata pe e-mail, in limba engleza. Transforma-ti un prieten intr-un bucataras viteaz in ale gastronomiei. Iti va fi bine si tie! 

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Cursuri de gatit cu Chef Daniel"

Durata workshop: 3 - 4 ore/ sedinta

Localizare: Bucuresti

Ziua si ora desfasurarii: Sambata si Duminica de la 14:00

Programare: cu minim 14 zile inainte

Valabilitate voucher: 6 luni

*pretul afisat este per pachet, per persoana

** beneficiarul voucherului isi va alege tema cursului in functie de data dorita, de preferinte si de locuri disponibile

Scrie o recenzie

Cursuri de gatit cu Chef Daniel

Se spune despre gastronomie ca este arta de a folosi hrana pentru a crea fericire. Si pentru ca orice artist trebuie sa exerseze pentru a stapani arta pe care o practica, ne-am gandit la cursuri de gatit special create pentru papilele gustative dar si pentru suflet.

Scrie o recenzie

2 alte produse in aceeasi categorie: