Curs caiac White Water

Sunt oameni carora le plac apele linistite si unii care sunt atrasi de apele ceva mai...involburate. Pentru a doua categorie am pregatit o surpriza care ii va da pe spate si le va testa reflexele: un curs de caiac white water.

Detalii

New product

1 250,00 lei

- +

 
Informatii

Curs caiac White Water – from Zero to Hero

Nu trebuie sa fie Varsator sau sa se fi nascut la mare ca sa fie un imblanzitor al apelor repezi. E suficient ca prietenului tau sa ii placa adrenalina si distractiile care il scot din orasul aglomerat. Pentru el, acest pirat al marilor plictiselii, care se simte ca un tigru in cusca atunci cand sta prea mult cu nasul in calculator, am pregatit acest curs de caiac „White Water”. In patru zile il vom transforma pe invatacel dintr-un pirat fricos in unul fioros, spaima apelor!

Cursul se realizeaza de doua ori pe ani, in aprilie si octombrie, alaturi de 2 instructori cu licenta BCU Whitewater Safety and Rescue.

Curs caiac White Water pentru titlul de „Spaima apelor”

Si pentru ca ne place sa iti oferim o imagine cat mai detaliata a experientei pe care o va trai posesorul acestui voucher, iata care va fi programul lui in cele patru zile:

  • Ziua 1: In prima zi, cursantul va fi familiarizat cu partea teoretica, in care se explica termenii de hidrologie si dinamica apei de munte. In a doua parte a zilei va invata tehnicile de vaslit si echilibru in caiac pe un superb lac de munte – lacul Siriu.
  • Ziua 2: In a doua zi treceme de la teorie la practica si vaslim, exersam pe raul Buzau sau Basca, in functie de conditiile de debit. In ziua 2 ne acomodam cu tehnicile specifice caiacului white water in curent usor.
  • Ziua 3: E ziua in care continuam exercitiile si vaslim pe raul Buzau sau Basca, in zonele cu curent mai puternic, unde invatam ferry glide, intrarile si iesirile din eddy, tehnica de boof, tehnicile de salvare si inot in curent.
  • Ziua 4: Ultima zi este si cea mai plina de aventura – vaslim in... „Masina de Spalat”, o portiune de rau care ofera conditiile perfecte pentru a pune in practica tot ce am invatat in timpul cursului. Un adevarat roller coaster pentru imblanzitorii apelor, unul dintre ei fiind chiar prietenul sau prietena ta.

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Curs caiac White Water":

Varsta minima: 18 ani

Greutate maxima: 130 kg

Durata: 4 zile

Tinuta recomandata: costum baie/sort + top materiale tehnice, sintetice; papuci, sandale apa; palarie soare; ochelari soare; haine si incaltari de schimb

Echipament asigurat de Furnizor: caiace white water Pyranha echipate cu spraydeck de neopren si airbag caiac; padele special de white water; costum de neopren si incaltaminte de neopren; casca de protectie si veste de salvare de mare flotabilitate; filmari fullHD cu camera GoPro; sesiuni de poze pe perioada cursului cu camera foto water proof; transport pe perioada cursului cu Van-ul Green Adventure.

Perioada in care se desfasoara activitatea: Aprilie si Octombrie

Locul de desfasurare: zona Nehoiu, judetul Buzau (raurile Buzau si Basca)

Nr. maxim de participanti: 8

Valabilitate voucher: 12 luni

Programare: cu minim 14 zile inainte

*pretul afisat este per pachet, per persoana

**nu sunt incluse in pret transportul catre Nehoiu, cazarea si masa

***aventurierii pot sa stea la cort (gratis) sau daca doresc mai mult confort, li se recomada pensiuni din zona Nehoiu cand suna pentru programare

Scrie o recenzie

Curs caiac White Water

Sunt oameni carora le plac apele linistite si unii care sunt atrasi de apele ceva mai...involburate. Pentru a doua categorie am pregatit o surpriza care ii va da pe spate si le va testa reflexele: un curs de caiac white water.

Scrie o recenzie

2 alte produse in aceeasi categorie: