Masaj ayurvedic Bucuresti

Un masaj ayurvedic (Bucuresti) realizat ca la carte este profund relaxant la nivelul musculaturii si sistemului nervos, fiind in acelasi timp hranitor pentru tesuturi, celule si canalele energetice.

Detalii

New product

125,00 lei

- +

 
Informatii

Masaj ayurvedic Bucuresti: puterea vindecatoare a unei stiinte holistice antice

Ayurveda este o stiinta holistica de origine indiana, veche de peste 5000 de ani; inseamna „stiinta vietii” si se concentreaza pe nivelul de bunastare („wellness”) al vietii tale. Masarea corpului cu uleiuri din plante este un act hranitor si terapeutic pentru organism, cu efecte vindecatoare. In cadrul unei sesiuni de masaj ayurvedic (Bucuresti), terapeutul va aplica nivelul optim de presiune la nivel muscular, cu ajutorul uleiurilor incalzite, de la degetele de la picioare si pana in varful capului.

Masaj ayurvedic Bucuresti: armonie si echilibru pentru intregul organism

Prima sesiune de masaj ayurvedic (Bucuresti) va incepe cu o consultatie. Un specialist va colecta diferite informatii legate de starea de sanatate si stilul de viata, inainte de realizarea planului de tratament. Aceasta etapa este esentiala pentru identificarea nevoilor si asteptarilor fiecarui client in parte, si satisfacerea lor. Experienta este una profund relaxanta si energizanta la nivel celular.

Masajul Ayurvedic este un dar inedit, cu ajutorul caruia prietenul tau isi va vindeca trupul, sufletul si spiritul, prin echilibrarea campului energetic actionand ca si un tonic pentru organism, stimuland circulatia sangelui si functionarea organelor interne si eliminand in acelasi timp toxinele din organism.

Iata mai multe variante de pachete "Masaj ayurvedic Bucuresti" din care poti alege:

  • O sedinta de 60 min
  • Abonament 5 sedinte x 60 minute
  • O sedinta de 90 min
  • Abonament 5 sedinta x 90 minute

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Masaj ayurvedic Bucuresti":

Varsta minima: 18 ani

Durata: in functie de pachetul ales

Locul de desfasurare: Bucuresti

Valabilitate: 3 luni

Programare: cu minim 7 zile inainte

Zile din saptamana in care se desfasoara activitatea: Luni - Sambata

*pretul afisat este per pachet, per persoana

Scrie o recenzie

Masaj ayurvedic Bucuresti

Un masaj ayurvedic (Bucuresti) realizat ca la carte este profund relaxant la nivelul musculaturii si sistemului nervos, fiind in acelasi timp hranitor pentru tesuturi, celule si canalele energetice.

Scrie o recenzie

13 alte produse in aceeasi categorie: