Experienta UTV la munte

O experienta UTV la munte? O reteta de cadou reusit cu multe ingrediente condimentate: adrenalina, sport, aventura, natura si prieteni noi.

Detalii

New product

2 450,00 lei

- +

 
Informatii

O experienta UTV la munte, combinatia pefecta intre natura, sport, adrenalina si inedit

Cauti un cadou altfel? Unul care sa dureze mai mult si care sa ramana in cufarul cu amintiri speciale pentru totdeauna? Schimba scanariul clasic si in locul lucrurilor si al obiectelor ofera in dar o experienta cu un UTV, in inima Carpatilor. Ce este mai exact un UTV (Utility Terrain Vehicle)? Fratele mai mic al  ATV-ului (All-Terrain Vehicle), echipat insa cu volan si cabina, perfect pentru off road si senzatii super tari! 

Experienta UTV la munte - cu Yamaha YXZ1000R in Muntii Carpati

Ce presupune? O sesiune petru doua persoane (care pot conduce pe rand) in Carpati la bordul unui UTV Yamaha YXZ1000R, cu toata logistica inclusa: deplasare in zona Campina - Valea Doftanei, plecarea pe munte cu UTV-urile, pauza de masa (inclusa) in varf, dupa care tura inapoi catre parcare si returul la circuitul TCS Racing Park.

Atentie insa! Activitatea se desfasoara numai atunci cand se strange un minim de 4 UTV-uri.

Este o sesiune de explorare si relaxare, ritmul de pilotaj fiind unul axat pe constanta, nu pe viteza. Vor traversa goluri alpine deosebit de spectaculoase, vor naviga pe drumuri forestiere si carari de munte, intr-o tura de cateva ore bune.

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Experienta UTV la munte":

Varsta minima: 18 ani

Permis de conducere: da (categoria B)

Durata: 5 - 7 ore

Tinuta recomandata: sport

Perioada in care se desfasoara activitatea: Mai - Noiembrie, pentru Muntii Carpati, tot timpul anului, in functie de conditiile meteo

Valabilitate voucher: 3 luni

Programare: cu minim 7 zile inainte

*pretul afisat este per UTV (2 persoane)

**activitatea se desfasoara pentru minim 4 participanti (minim 4 UTV-uri)

Scrie o recenzie

Experienta UTV la munte

O experienta UTV la munte? O reteta de cadou reusit cu multe ingrediente condimentate: adrenalina, sport, aventura, natura si prieteni noi.

Scrie o recenzie

5 alte produse in aceeasi categorie: