Curs Altitude Diving

Alege unul dintre cadourile timpurilor noastre: provocatoare, dinamice, inedite, cu efect maxim si de neuitat. Alege un Curs Altitude Diving!

Detalii

New product

1 090,00 lei

- +

 
Informatii

Curs Altitude Diving - scafandrii la inaltime!

Scufundarile de altitudine presupun scufundari in lacuri de munte sau artificiale, situate la diferite altitudini deasupra nivelului marii (in general mai mare de 300 metri). Pentru a se putea scufunda singur de acum incolo in astfel de lacuri, prietenul tau trebuie sa urmeze mai intai un curs Altitude Diving in urma caruia va primi un brevet care sa ateste aceasta calificare.

Prima varianta propusa unde sa se bucure de acest cadou este Lacul Bolboci (56 metri adancime) una dintre comorile ascunse ale Muntilor Bucegi, un lac vast, creat prin blocarea raului Ialomita, cu un baraj, in anul 1988.

A doua varianta este Lacul Racos caruia i se mai spune si Lacul de Smarald (aproximativ 10 metri adancime), paradisul din Muntii Persani (la numai o ora de mers cu masina de orasul Brasov). Acesta s-a format în fosta cariera Brazi, ce se ocupa cu exploatarea rocilor bazaltice; in timp, din pricina sapaturilor intense, s-a atins panza freatica.

Curs Altitude Diving. Pentru cunoscatori.

Timp de doua zile, prietenii tai carora le vei oferi un astfel de cadou vor avea parte pe langa partea teoretica si demonstratii de 4 scufundari in lac, vor ajunge la o adancime de 10 - 20 de metri, evident, alaturi de un instructor. La sfarsitul celor doua zile de curs, in urma unei testari, vor primi un certificat "Altitude diving".

Tine minte insa ca acest curs se organizeaza numai pentru detinatorii de brevet "Open water" sau "Advance diver".

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Curs altitude diving":

Restrictii medicale: sa nu aiba probleme pulmonare sau ORL; beneficiarul voucherului va semna o declaratie pe proprie raspundere ca este apt pentru aceasta activitate

Varsta minima: 18 ani

Durata: 2 zile

Tinuta recomandata: costum de baie

Perioada de desfasurare: mai – octombrie, in functie de conditiile meteorologice

Locul de desfasurare: lacul Bolboci (Muntii Bucegi, judetul Dambovita) sau lacul Racos (Muntii Persani, judetul Brasov)

Valabilitatea voucherului: 12 luni

Programare: cu minim 10 zile inainte

*pretul afisat este per persoana

*pretul nu include, transport, cazare si masa

Scrie o recenzie

Curs Altitude Diving

Alege unul dintre cadourile timpurilor noastre: provocatoare, dinamice, inedite, cu efect maxim si de neuitat. Alege un Curs Altitude Diving!

Scrie o recenzie

6 alte produse in aceeasi categorie: