Self-driving Off Road in Muntii Baiului

Daca ai prieteni care isi doresc sa scape de stresul urban si sa se lase cuprinsi de adrenalina la volanul unui autovehicul 4X4 (cine nu are?!), pe drumurile forestiere ale muntilor, atunci o zi de self-driving off road in Muntii Baiului, va fi cadoul "mai mult decat" perfect!

Detalii

New product

2 190,00 lei

- +

 
Informatii

Self-driving Off Road in Muntii Baiului

Tocmai ai gasit pachetul perfect pentru cei care doresc sa simta forta unui bolid naravas 4X4 intr-o sesiune de self-driving off road. Self-driving Off Road in Muntii Baiului este genul de activitate completa pentru cei pasionati de 4X4 care doresc sa evadeze din oras in cautarea senzatiilor tari: adrenalina, libertate, peisaje ireale, putere si control asupra masinii. 

Ce include pachetul 'Self-driving Off Road'?

  • Self-driving Off Road, drum forestier, drum de creasta + obiective turistice
  • Ghid de Turism Montan + ghidaj
  • Prezentarea obiectivelor turistice de pe traseu
  • Transport cu autoturisme 4x4
  • Vizita la Stana Traditionala de Munte (doar pe perioada verii)
  • Masa de pranz, o sticla de apa/ suc per participant
  • Autoturisme 4x4 disponibile: Toyota Land Cruiser, Nissan Pathfinder, Hoover (transmisie manula)

Toate masinile vor avea sofer-copilot in dreapta. Clientii pot conduce masina pe toata durata traseului prin rotatie, mai putin pe portiunile riscante si periculoase. Ghidul coordoneaza si supravegheaza in permanenta activitatea de conducere a autovehiculului de catre clienti pe toata durata traseului.

Self-driving Off Road in Muntii Baiului. Variante de pachete in functie de traseu:

1. Silver Trip

Excursie Off Road in Muntii Baiului (4-7 ore). Traseu: Busteni – Castelul Cantacuzino – drum forestier Baiul – Cantonul Pastoral Zamora – Creasta Baiului- Vf. Sorica 1601m – Vf. Urechea 1715m – Vf. Cazacu 1753m – Vf. Baiutu 1826 – Vf. Baiu Mic 1834m – Vf. Baiul Mare 1845 m- Vf. Dragan 1876m – Vf. Cainelui 1627m – Retur

2. Gold Trip

Excursie Off Road in Muntii Baiului (8-10 ore). Traseu: Cab. Susai –Valea Limbaselul – Valea Azugii – Valea Cazacu – Creasta Baiului- Vf. Sorica 1601m – Vf. Urechea 1715m – Vf. Cazacu 1753m – Vf. Baiutu 1826 – Vf. Baiu Mic 1834m – Vf. Baiul Mare 1845 m- Vf. Dragan 1876m – Vf. Cainelui 1627m – Vf. Vornicului 1627m – Vf. Mierlei 1660m – Vf. Doamnele 1403m – Vf. Coltul 1071m – Belvedere Barajul Paltinu – Secaria – Comarnic – Posada – Retur

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Self-driving Off Road in Muntii Baiului":

Varsta minima: 21 ani si minim 3 ani de permis si experienta in conducere auto pe sosea

Tinuta recomandata: sport, imbracaminte lejera, confortabila; bocanci/ ghete/ adidasi; ochelari de soare; optional - manusi

Perioada: toata perioada anului in functie de conditiile meteo (dupa prima ninsoare serioasa traseele nu mai sunt practicabile; se mai pot face programari incepand cu luna Mai a anului urmator)

Numarul de persoane: maxim 4 pers/ masina (+soferul copilot)

Valabilitate voucher: 9 luni

Programare: cu minim 7 zile inainte

*tariful afisat este per masina, indiferent de numarul de participanti (1-4)

***cu o zi inainte de activitatea de Off-Road (minim 24 ore) este STRICT INTERZIS consumul de bauturi alcoolice. Aceasta poate atrage dupa sine anularea activitatii de Self-Driving Off Road!

****Clientul/ persoana care conduce autovehiculul pe un traseu de Off-Road este direct raspunzatoare de ceilalti participanti din masina la activitate, precum si de orice dauna produsa autovehiculului din vina sa inclusiv pana de cauciuc/anvelopa, acestea urmand a se repara in totalitate pe cheltuiala directa a clientului. La inceputul activitatii, clientul are obligatia sa verifice si sa se asigure impreuna cu ghidul de orice avarie sau dauna pe care o are masina inainte de a pleca in cursa pe traseu. Autovehiculul nu este acoperit de nici un fel de asigurare pe traseul de Off-Road, Drum Forestier etc. (Casco, RCA etc.). Pe sosea, drumuri nationale, europene, judetene, comunale etc. autovehiculul este condus de catre ghidul excursiei.  

Scrie o recenzie

Self-driving Off Road in Muntii Baiului

Daca ai prieteni care isi doresc sa scape de stresul urban si sa se lase cuprinsi de adrenalina la volanul unui autovehicul 4X4 (cine nu are?!), pe drumurile forestiere ale muntilor, atunci o zi de self-driving off road in Muntii Baiului, va fi cadoul "mai mult decat" perfect!

Scrie o recenzie

19 alte produse in aceeasi categorie: