Escape Room Brasov

Ofera-i prietenului tau ocazia sa traiasca suspansul unei situatii limita! Isi va testa indemanarea si va simiti adrenalina in timp ce incearca sa descopere indicii ascunse... Iar ceasul nu inceteaza sa ticaie...

Detalii

New product

130,00 lei

- +

 
Informatii

Actiunea ca-n filme te asteapta la Escape Room Brasov

Adună-ți prietenii dornici de adrenalină și răspundeți provocării jocurilor de evadare! Timp de 60 de minute, trebuie să folosiți tot ce găsiți în jurul vostru pentru a descoperi toate indiciile care vă duc cu un pas mai aproape de finalul poveștii. Distracția, suspansul și surprizele sunt garantate!

Aventurează-te în cel mai intens escape room din Brașov! 

Membrii echipei vor avea parte de o ora de provocari, timp in care vor cauta obiectele ascunse, vor deslusi misterele și vor profita de fiecare moment în cele mai complexe jocuri de evadare din oraș, intr-una dintre cele 2 camere:

CAMERA NR. 1 - Chemical Attack

Totul a început când... ... un agent sub acoperire s-a infiltrat într-o celulă teroristă din Europa. Recent ai pierdut legătura cu el, însă ți-a lăsat o serie de indicii despre teroriști. Ultima informație pe care ai primit-o este că aceștia plănuiesc un atac cu bombă chimică. Tot ce știi în acest moment este că bomba a fost plasată în rețeaua de metrou a unui oraș european. Numărătoarea inversă a început deja, iar tu ești singurul care poate salva situația. Cum se încheie povestea? Totul e în mâinile tale! Teroriștii te provoacă să acționezi contra cronometru și să previi dezastrul chimic. Misiunea ta și a echipei tale este să descifrați puzzle-urile și să dezamorsați bomba în maxim 60 de minute! Ești pregătit să intri în joc? Un întreg oraș se bazează pe tine!

CAMERA NR. 2  - Internal Affairs

Povestea începe când ... ...ești recrutat pentru a fi agent sub acoperire după o lungă perioadă de antrenament. E momentul potrivit să te afirmi în acest rol! Organizația pentru care lucrezi te informează că ultima lor operațiune a fost compromisă, iar trei agenți au fost deja arestați și acuzați de spionaj militar. Tot ce știi este că există un spion infiltrat în organizație, pe nume Aldrich Ames. Agenția se bazează pe tine pentru a-i dejuca planurile! Care este misiunea ta? Te afli în biroul spionului și trebuie să afli numele organizației pentru care acesta lucrează de fapt. Ai la dispoziție 60 de minute, iar timpul se scurge fără să-ți dai seama. Ține minte: odată ajuns aici, nimic nu este ceea ce pare! Adună-ți echipa, descoperă indiciile și rezolvă misterul! De tine depinde cum se va încheia povestea.

Voucherul este valabil pentru oricare dintre cele 2 camere disponibile. Voi alegeti!

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului  "Escape Room Brasov":

Varsta minima: 10 ani, insotiti de adulti

Restrictii medicale: sa nu sufere de claustrofobie

Durata: 60 minute

Marimea grupului: in functie de pachetul ales (2, 4 sau 6 persoane)

Locul de desfasurare: Brasov

Valabilitatea voucherului: 3 luni

Programare: roaga-ti prietenii sa faca programarile cu cel putin 3 zile inainte

 

* pretul afisat este per pachet, per grup

Scrie o recenzie

Escape Room Brasov

Ofera-i prietenului tau ocazia sa traiasca suspansul unei situatii limita! Isi va testa indemanarea si va simiti adrenalina in timp ce incearca sa descopere indicii ascunse... Iar ceasul nu inceteaza sa ticaie...

Scrie o recenzie

4 alte produse in aceeasi categorie: