Curs individual Alfa Romeo/ Porsche/ BMW

Ofera o experienta auto extraordinara care imbina perfect siguranta cu adrenalina alegand un curs individual cu una dintre masinile visate inca din copilarie: Alfa Romeo, Porsche sau BMW!

Detalii

New product

4 165,00 lei

- +

 
Informatii

Curs individual Alfa Romeo/ Porsche/ BMW

Misiunea? Aceea de a contribui la siguranta rutiera si de a-i invata pe cursantii scolii sa recunoasca comportamentul autoturismului, dar, mai presus de toate, de a-i ajuta sa isi cunoasca reactiile in situatii extreme si de urgenta. Cu siguranta trebuie sa cunosti reactia masinii pentru a putea gestiona peste 200 de cai putere, chiar si in condiții de umiditate si fara ajutorul sistemelor de control al tractiunii. Acest curs va dezvolta abilitatile de a conduce, testeaza limitele autoturismului si controlul masinii in cele mai dificile conditii: la baza sunt exercitii de control a puterii masinii cu tractiune fata sau spate si o serie de ture pe circuitul de Handling pentru a dezvolta o sensibilitate la volan a unui profesionist.

Prietenul tau va descoperi noi aspecte ale dinamicii autoturismului, tehnicile cele mai corecte adaptate fiecarei viteze, secretele pilotilor pentru a face fata curbelor în conditii de siguranta si metode de dezvoltare a capacitatii de a incetini vehiculul prin cresterea controlului si sigurantei, totul pe o pista de 4129 metri lungime si 11-16 metri latime.

Programul cursului (certificat FIA; raport instructor elev 1:1)

  • 11:00 – 13:00 – ture circuit + telemetrie
  • 13:00 – 14:00 – pauza de masa
  • 14:00 – 18:00 – ture circuit + telemetrie

Initial se testeaza modul de conducere al cursantului, se analizeaza principalele tehnici de conducere si capacitatea de a evalua intr-un mod corespunzator viteza. Se realizeaza o serie de 4 ture pe pista pentru a invata un stil/mod de conducere corespunzator, tehnicile de abordare ale curbelor si traiectoriilor.

Urmeaza inca 32 ture de pista pentru a lucra tehnicile de conducere, evaluarea corectă a vitezei in curba, aprecierea corecta a spatiului de franare si tehnicile de schimbare a vitezelor.

Curs individual Alfa Romeo/ Porsche/ BMW. Alege ce i se potriveste cel mai bine:

  • Curs individual Alfa Romeo 4c - 241 cai putere (TCT automata 6 trepte; greutate 940 Kg)
  • Curs individual Porsche 718 Cayman S - 350 cai putere (PDK 7 trepte; greutate 1420 kg)
  • Curs individual BMW M2 - 370 cai putere (DKG 7 trepte)

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Curs individual Alfa Romeo/ Porsche/ BMW":

Varsta minima: 18 ani

Durata: aproximativ 6 ore

Locul de desfasurare: circuit Motorpark, comuna Adancata (judetul Ialomita; 60 km distanta fata de Bucuresti)

Tinuta recomandata: sport, casual

Perioada: Martie - Decembrie

Valabilitatea voucherului: 9 luni

Programare: roaga-ti prietenii sa faca programarile cu cel putin 15 zile inainte

* pretul afisat este per pachet, per persoana

Scrie o recenzie

Curs individual Alfa Romeo/ Porsche/ BMW

Ofera o experienta auto extraordinara care imbina perfect siguranta cu adrenalina alegand un curs individual cu una dintre masinile visate inca din copilarie: Alfa Romeo, Porsche sau BMW!

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: