Off Road in Carpatii Orientali

Alege o aventura offroad in Carpatii Orientali cu un pranz delicios inclus si vei oferi un pachet complet: nou, natura, adrenalina, mancare sanatoasa!

Detalii

New product

350,00 lei

- +

 
Informatii

Aventura offroad in Carpatii Orientali cu un pranz delicios inclus

Fericitul posesor al acestui cadou - aventura offroad in Carpatii Orientali cu un pranz delicios inclus - va admira peisajul variat al Carpatiilor Orientali dintr-o masina 4x4 si va urmari trezirea naturii la rasaritul soarelui de pe varfuri de peste 1500 de metri. Totul alaturi de un ghid experimentat. Traseul trece printre paduri dese si pasuni montane iar pe unele sectiuni va putea sa-si dezvolti abilitatiile de conducere. Fiecare tura este personalizata, de aceea se va tine cont de ce fel de experienta isi doreste beneficiarul.

Ce mai include Aventura offroad in Carpatii Orientali?

Traseul include vizitarea unor stane din munte, drumetii usoare in Muntii Ciucului si Muntii Hasmasului, un pranz delicios la o pastravarie montana din satul izolat Trei Fantanele, peisajele dramatice din Cheile Bicazului sau vizitarea unor ateliere de mestesugari din Valea Ghimesului.

Masinile au 3, 4 sau 6 locuri pentru pasageri + locul soferului. Aventura este disponibila pe tot parcursul anului, iar traseele sunt alese in functie de preferintele participantilor si de conditiile meteo.

Variante de cadou Aventura offroad in Carpatii Orientali:

  • grup 2-4 persoane: 450 lei/pers
  • grup 5-6 persoane: 400 lei/pers
  • grup 7-10 persoane: 350 lei/pers
  • grup 11-75 persoane: cotatie la cerere in functie de preferinte

Informatii utile pentru beneficiarii voucherului "Aventura offroad in Carpatii Orientali cu un pranz delicios inclus":

Varsta minima: 18 ani

Punctul de plecare: Miercurea Ciuc sau imprejurimi

Perioada de desfasurare: tot timpul anului

Durata: flexibila, intre 6-10 ore

Valabilitatea voucherului: 12 luni

Programare: minim 14 zile inainte

Numar de participanti: in functie de pachetul ales; minim 2

Echipament si servicii asigurate de furnizor:  ghid local, bete de drumetie, in timpul iernii rachete de zapada, inchirierea masinilor de teren, pranz picnic din produse locale in natura sau pranz delicios la o pastravarie de munte

* pretul afisat este per pachet, per persoana

** in cazul familiilor de pana la 5 membri in total, copiii intre 4-12 ani beneficiaza de un tarif redus de 100 lei/copil

Scrie o recenzie

Off Road in Carpatii Orientali

Alege o aventura offroad in Carpatii Orientali cu un pranz delicios inclus si vei oferi un pachet complet: nou, natura, adrenalina, mancare sanatoasa!

Scrie o recenzie

19 alte produse in aceeasi categorie: