Aventura cu sania trasa de caini

Pentru a trai o poveste inedita de iarna, specifica Tarilor Nordice si plina de adrenalina, alegeti o aventura cu sania trasa de caini!

Detalii

New product

650,00 lei

- +

 
Informatii

Fii musher pentru o zi intr-o aventura cu sania trasa de caini!

Pe parcursul acestui program - aventura cu sania trasa de caini - in prima faza este realizata o prezentare si un instructaj privind conducerea saniilor trase de caini pentru ca rolul de musher (cel care conduce sania) il va avea chiar prietenul tau; dupa aceea se porneste cu propria sanie trasa de 4-6 caini de rasa Husky Siberian pe trasee de o rara frumusete prin Muntii Harghita si Muntii Ciucului, avand o lungime de 15-20 km. Aventura poate fi una individuala sau in grup de maxim 5 persoane. Bineinteles, alaturi de un ghid local.

Cuplurile, daca isi doresc, pot imparti o sanie in sensul ca jumatate din traseu unul sta in sanie si celalalt conduce din spate si pe a doua jumatate a turei pot face rocada. De mentionat ca pretul este acelasi pentru fiecare participant, doar ca pe langa experienta activa au si parte de relaxare...

Aventura cu sania trasa de caini - o poveste nordica, devenita realitate 

Alunecand prin aerul rece de iarna sub cerul senin, cu o sanie trasa de o echipa de caini, prietenul tau va trai o experienta memorabila. Cu siguranta va fi unul dintre cele mai originale cadouri primite vreodata. Si de ce sa nu i te alaturi si tu? Sau intreaga gasca de prieteni? Asa veti putea adauga o noua pagina comuna in povestea voastra.

Informatii utile pentru beneficiarii voucherului "Aventura cu sania trasa de caini":

Varsta minima: 18 ani

Conditie fizica: buna

Tinuta recomandata: imbracaminte sport, de iarna, in straturi

Punctul de plecare: muntii din jurul orasului Miercurea Ciuc (Muntii Ciucului sau Muntii Harghita)

Perioada de desfasurare: tot timpul anului, atunci cand vremea permite acest lucru

Durata: 3 ore

Valabilitatea voucherului: 12 luni

Programare: minim 14 zile inainte

Numar de participanti: 1-5 

Echipament si servicii asigurate de furnizor: ghid local, instructaj si tura cu sania trasa de 4-6 caini rasa Husky Siberian

* pretul afisat este per pachet, per persoana

Scrie o recenzie

Aventura cu sania trasa de caini

Pentru a trai o poveste inedita de iarna, specifica Tarilor Nordice si plina de adrenalina, alegeti o aventura cu sania trasa de caini!

Scrie o recenzie

1 alt produs in aceeasi categorie: