O zi perfecta la Spa

Vrei sa se simta rasfatata? Vrei sa se simta in centrul atentiei si sa beneficieze de tratamentul pe care si-l doreste, atat pentru ten cat și pentru corp? In plus, ii plac si cocktail-urile? Atunci ofera-i o zi perfecta la Spa! La Ana Spa.

Detalii

New product

450,00 lei

- +

 
Informatii

Fiecare femeie merita o zi perfecta la Spa

Traim intr-o perioada in care ritmul de zi cu zi este unul alert, tot timpul apar lucruri de facut, situatii neprevazute, drumul catre orice destinatia este agloemrat si de durata, suntem bombardati cu mii de informatii contradictorii, si exemplele pot continua. Da stiu, suna mult, este mult din pacate pentru oricine. Si, desi constientizam acest lucuru si zicem ca ne facem timp pentru noi, cu greu reusim, putini sunt cei care chiar stiu sa zica stop. De obicei sunt cele doua saptamani de vacanta, una vara si una iarna si cateva zile libere legale.

Chiar este timpul sa faci o pauza si sa iti faci timp doar pentru tine. Okay, nu poti cateva zile, nici macar una intreaga? Dar macar cateva ore tot trebuie sa reusesti. Cateva ore la cateva luni nu e chiar asa mult, nu? Ofera-ti o zi perfecta la Spa. Poti merge singura sau ii poti face o supriza unei prietene bune si o scoti si pe ea din rutina zilnica. Iti garantam ca va aprecia ca te-ai gandit la ea si veti petrece timp relaxant impreuna!

Ce ai de facut? Ofera cadoul! Apoi, tot ce trebuie sa faca prietena ta este sa ia o pauza si sa se relaxeze. Si tu la fel! De restul se ocupa specialistii in domeniu. Veti fi tratate regeste!

Ce cuprinde o zi perfecta la Spa?

Pachetul Ritual de înfrumusetate include: un candle massage și acces la spa (sala de fitness, piscina interioară, saune și frigidarium)

  • Candle massage (75 minute) Masajul cu lumânări speciale este un răsfăț senzațional pentru simțurile tale. Îți va relaxa și calma mintea și corpul într-un ritual de mindfulness pe care îl vei adora. Masajul acesta combină efectul magic al uleiurilor esențiale, pure și naturale, captate în ceara lumânării, cu mișcări ușoare, care duc experiența relaxării la un alt nivel. La final pielea ta va fi super hidratată, fermă și fină ca mătasea. Pielea ta va radia de sănătate iar tu vei zâmbi prin toți porii!
  • Acces spa. Spa-ul a ajuns să fie considerat locul perfect pentru refacere și relaxare. De fiecare dată când rostim acest cuvânt, mintea se decuplează de la agitația cotidiană, trecem într-o stare în care ne lăsăm cuceriți de efectele acestei experiențe reconfortante și ne lăsăm pătrunși de o minunată stare de bine. Spa-ul este locul unde ne răsfățăm, ne videcăm trupul și ne răgăsim pacea interioară
  • Nu in ultimul rand, un pahar cu Prosecco

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "O zi perfecta la Spa":

Varsta minima: 18 ani

Locatie: Bucuresti

Durata: aproximativ 3 ore

Valabilitatea voucherului: 3 luni

Programare: cu minimum 24 de ore inainte

 

*Pretul afisat este per pachet, per persoana

Scrie o recenzie

O zi perfecta la Spa

Vrei sa se simta rasfatata? Vrei sa se simta in centrul atentiei si sa beneficieze de tratamentul pe care si-l doreste, atat pentru ten cat și pentru corp? In plus, ii plac si cocktail-urile? Atunci ofera-i o zi perfecta la Spa! La Ana Spa.

Scrie o recenzie

15 alte produse in aceeasi categorie: