Evadare intr-un sat transilvanean

Vrei sa te intorci in timp? Alege o evadare in Cloasterf (satul lui Claus), un mic sat sasesc de munte, aflat la de 20 de km de Sighisoara! Case vechi, restaurate, intr-un tinut de poveste, gusturi traditionale sasesti, povestile copilariei readuse la viata...

Detalii

New product

425,00 lei

- +

 
Informatii

Evadare intr-un sat transilvanean

Fie ca este prima oara cand ajungi in celebrele sate sasesti, fie ca vrei sa retraiesti macar o bucatita din minunata copilarie pierduta sau vrei sa le oferi prietenilor tai o astfel de bucurie - o evadare intr-un sat transilvanean (de o zi, un weekend sau o vacanta completa) - este mai mult decat un cadou, este fericire pura, sunt momente pe care ar trebui sa le traim cu totii macar din cand in cand...

Ce tip de evadare intr-un sat transilvanean poti alege?

Este o gospodarie completa, cu case si anexele aferente, toate restaurate, trezite la viata, insa fiind pastrate cat mai mult din materialele, design-ul, mobilierul, decorurile de demult. In acelasi timp insa, atat confortul, cat si facilitatile mondene sunt la ele acasa. Poti alege in functie de numarul membrilor familiei pe care vrei sa o trimiti in aceasta bucatica de rai. Nu, nu folosim cuvinte prea mari, trebuie musai sa mergi si sa vezi cu ochii tai. Pentru o prima idee poti incepe sa admiri imaginile!

  • Atelier - Este cea mai mică, dar în același timp cea mai intimă și romantică dintre casele de oaspeți. Ceea ce în trecut fusese un adăpost de lemn, astăzi a devenit un dormitor cu un elegant pat dublu de lemn și o baie cu duș.
  • Little Barn - Înainte de restaurare și schimbarea destinației, construcția era folosită ca bucătărie de vară si afumătoare. Acum a fost transformată într-o cameră fermecătoare cu două paturi single tip saxon de lemn și o baie cu duș.
  • Gardener’s Cottage - La început, dependința era folosita ca adăpost pentru animale mici. Astăzi a fost transformată, cu un stil aparte, într-o locație de cazare pe două niveluri. La parter o să descoperiți un living și o chicinetă, o masă cu patru scaune, o canapea extensibilă de două persoane și o baie cu duș. În atic este amenajat un dormitor ce dispune de două paturi single originale tip saxon de lemn.
  • Saxon Romantic, Casa Mare - Casa Mare este o casă Saxonă Transilvăneană tipică mediului rural și care a fost construită, conform martorilor, din bârne de stejar în două etape. Construcția a fost începută în 1775 (de Johannes Bertles) și a fost terminată în 1814 (de Johannes Bertles). Clădirea adăpostește două apartamente care folosesc aceeași intrare în incintă. Primul apartament, Saxon Romantic este situat la primul etaj. Acesta este compus din două camere ( amble fiind decorate cu mobilier transilvănean vechi și cu căte două paturi single autentic saxone de lemn), o bucătarie și o baie cu duș. Toate acestea vin împreună cu o grădină proprie.
  • Dominic Attic, Casa Mare - Al doilea apartament, Dominic Attic este situat în pod, accesul făcându-se prin urcarea pe o scară de lemn aflată chiar la intrarea principală în casă. Acesta este compus din două camere care sunt decorate de asemenea cu piese de mobilier vechi. Camera mare dispune de un pat elegant king size din fier. Camera mică dispune de un pat single autentic saxon din lemn și o canapea de două persoane. Cele două camere sunt deservite de o baie cu duș.

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului “Evadare intr-un sat transilvanean”:

Varsta minima: 18 ani

Locul de desfasurare: Cloasterf, judetul Mures (20 de km Sighisoara)

Valabilitatea voucherului: 6 luni

Perioada: pachetele sunt disponibile in orice zi a saptamanii

Programare: rugati-va prietenii sa sune cu minim 30 de zile inainte, sa fie siguri ca sunt disponibile apartamentele pentru perioada aleasa de ei

* Preturile sunt per pachet, per cuplu/ familie

** micul dejun poate fi servit contra cost (8 euro/ adult, 5 euro/ copii mai mici de 5 ani)

Scrie o recenzie

Evadare intr-un sat transilvanean

Vrei sa te intorci in timp? Alege o evadare in Cloasterf (satul lui Claus), un mic sat sasesc de munte, aflat la de 20 de km de Sighisoara! Case vechi, restaurate, intr-un tinut de poveste, gusturi traditionale sasesti, povestile copilariei readuse la viata...

Scrie o recenzie

20 alte produse in aceeasi categorie: