O zi de rasfat in Brasov la Atasagon - centru de detox si wellbeing

Ofera un cadou plin de bucurie, armonie si vitalitate: hammam, masaj, yoga, sauna si smoothie box! Dupa o astfel de zi de rasfat in Brasov starea naturala a echilibrului va fi cu siguranta regasita!

Detalii

New product

495,00 lei

- +

 
Informatii

O zi de rasfat in Brasov la Atasagon - centru de detox si wellbeing

Fie ca ii faci o surpriza intr-o zi oarecare, fie ca ii oferi cadou de ziua ei sau vrei sa completezi o vacanta intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Transilvania, o zi de rasfat la Atasagon in Brasov este o alegere perfecta in orice situatie!

O zi doar pentru ea (sau doar pentru el; si barbatii sunt la fel de bineveniti) este o zi pe care o asteapta de mult timp. Poate incepe cu o ora la Yoga, urmeaza cateva minute in sauna umeda, apoi o experienta inedita - hammam-ul, apoi poate putin timp in camera de relaxare cu propriile ganduri (alaturi un smoothie sanatos), alte cateva minute la sauna cu infrarosu si, la final, un masaj de relaxare Aromatherapy (pot fi si in alta ordine, ideea ai prins-o...). Totul se desfasoara intr-un centru de lux unde profesionalismul, implicarea si starea de bine sunt la ele acasa!

Se detaliem putin... o zi de rasfat in Brasov la Atasagon!

  • Baie Turceasca (hammam-ul) - Aceasta ceremonie se desfasoara intr-o ambianta relaxanta si autentica creata de elementele turcesti si implica mai multe procese: scrubul cu manusa abraziva, masajul relaxant cu spuma, clatirea si revigorarea intregului corp. Pe scurt, un tratament transformator inspirat de ritualuri vechi... Se recomanda maxim 10 minute de sauna umeda inainte de ritual si hidratare intensa.
  • Masaj de Relaxare Aromatherapy - o sesiune de 50 de minute in care puterea uleiurilor esentiale este combinata cu cea a masajului. Aceste uleiuri actioneaza holistic, iar in amestec, se potenteaza reciproc si maresc si extind beneficiile asupra corpului.
  • Yoga (sau fitness; numai la 09:30) - Yoga reuneste starea de spirit cu starea fizica printr-o imbinare echilibrata intre miscari de forta, intindere si respiratie. Astfel, orele de meditație devin cadrul perfect pentru regasirea echilibrului.
  • Acces la sauna cu infrarosu, sauna umeda si zona de relaxare
  • Smoothie Box - un boost de energie pe durata intregii zile, adica 5 smoothie-uri bogate in substante nutritive din fructe si legume proaspete, vitamine, antioxidanti si fibre, plus un mic treat pentru a indulci ziua.

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "O zi de rasfat in Brasov la Atasagon - centru de detox si wellbeing":

Durata: maxim 12 ore

Restrictii:

  •  pentru baia turceasca - probleme cu tensiunea sau cu inima, stimulator cardiac, astm, boli ale pielii, cancer, rani deschise
  •  pentru masaj aromatherapy - boli ale pielii, rani deschise, operatii la coloana realizate in ultimele 6 luni

Locul de desfasurare: Brasov

Valabilitatea voucherului: 12 luni

Programare: cu minim 48 ore inainte

Program: Luni - Duminica

 

 

 

 
Tabel date
Valabilitate voucher (zile)90
Nume FurnizorVelvet Spa & Wellness
Numar telefon Furnizor0728.358.388
Adresa email Furnizor[email protected]
Adresa corespondenta FurnizorStr. Corvinilor, Nr. 5, Parter, Sector 6, Bucuresti

Scrie o recenzie

O zi de rasfat in Brasov la Atasagon - centru de detox si wellbeing

Ofera un cadou plin de bucurie, armonie si vitalitate: hammam, masaj, yoga, sauna si smoothie box! Dupa o astfel de zi de rasfat in Brasov starea naturala a echilibrului va fi cu siguranta regasita!

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: