Canyoning la Sinaia

Ai gasit in sfarsit o experienta cadou cu care il vei surprinde si de care se va bucura maxim: Canyoning la Sinaia! O zi in care va patrunde intr-o lume de vis, prea putin vizitata, cu natura atat de generoasa cu noi de iti taie respiratia admirand-o, cu apa serpuind prin peretii verticali si 5 cascade ce ajung si la 20 de metri!

Detalii

New product

265,00 lei

- +

 
Informatii

Canyoning in Sinaia - aventura unica

In prima faza va exista un instructaj teoretic, urmeaza prezentarea tehnicilor de rapel si apoi... sa inceapa aventura! O activitate montana altfel, combinata cu multa apa in care rapelul in cascade (5 la numar, unele acvatice) continua cu sarituri in bazinele de apa si apoi este desavarsita de distractia pe toboganele naturale sapate in cursul raului!

Pentru activitatea propusa de noi - canyoning la Sinaia - ideal ar fi ca participantii sa stie sa si inoate, dar nu este o conditie obligatorie. Primesc costume de neopren ce ofera o flotabilitate suficienta si, la cerere, pot primi si veste de salvare. Dar macar prieteni cu apa sa fie! Sau nu? Si poate e o ocazie buna sa isi invinga teama! Cum stiti voi!

Dependenta denumita Canyoning la Sinaia

Dupa cele aproximativ 6 ore de activitate intensa toti participantii vor stapani mult mai bine decat s-ar fi asteptat tehnicile de rapel. Pe tot parcursul activitatii se vor putea baza 100% pe ghizii brevetati international IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals) chiar daca sunt incepatori absoluti!

Prietenii tai nu trebuie sa vina decat insotiti de curiozitate si dorinta de adrenalina si noutate. Restul este asigurat de catre noi, astfel:

  • minim 2 ghizi de canyoning brevetati IcoPro, cu certificate valabile de Prim Ajutor. Siguranta si experienta placuta a clientilor este pe primul loc!
  • echipament complet pentru fiecare participant: costum de neopren din 2 piese cu protectii speciale si confort termic premium, corzi speciale de canyoning, hamuri cu protectie, sisteme de rapel si asigurare marca Petzl, model Pirana in conformitate cu normele IcoPro si UIAA, carabiniere si lonje de asigurare Petzl, casca de protectie pentru un plus la partea de siguranta, protectii genunchi pentru eliminarea riscului de accidentare, rucsac rezistent la abraziune pentru transport lucruri personale (nu este necesar sa isi uzeze rucsacul personal), recipiente etanse pentru a pastra hainele de schimb uscate
  • echipament tehnic colectiv de preventie (trusa de prim ajutor)
  • album foto digital

Canyoning la Sinaia - Autonomia! 

Ghizii asigura o experienta autentica de canyoning, oferind participantilor autonomie in sesiunile de rapel. Controlul coborarii o sa fie la ei si acest lucru o sa le ofere o experienta mult mai placuta decat metoda de coborare „salam” (adica situatia in care ghizii va coboara legati in coarda si ei nu fac nimic!). Pe tot parcursul traseului sunt asigurari suplimentare, controlate exclusiv de echipa de ghizi, deci indiferent de reactia participantilor vor fi asigurati si blocati controlat in cazul in care o sa comita erori in sesiunile de rapel.

Mai trebuie sa stii ca echipamentele tehnice de canyoning sunt diferite de cele folosite in alpinism - corzile de canyoning sunt diferite fata de cele folosite in alpinism, hamurile de canyoning au o protectie suplimentara de PVC si dispozitivele de rapel sunt speciale de canyoning. Asta daca vrei sa ii dai toate informatiile prietenului tau inainte sa plece la drum!

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Canyoning la Sinaia":

Varsta minima: 7 ani insotiti de parinti

Numar maxim de participanti: 8

Conditie fizica: buna, sa permita finalizarea unei drumetii montane usoare

Calificari: nu este nevoie de experienta in domeniu. Inainte de expeditia propriu-zisa se va asigura un instructaj pentru deprinderea tehnicilor specifice si reflexelor necesare acestei activitati.

Recomandari: o sticla apa 2 litri si gustari energetice (batoane proteice sau ciocolata)

Durata: aproximativ 5 - 6 ore

Tinuta recomandata: imbracaminte sport sau de munte, ghete sau bocanci cu talpa aderenta, sosete lana. Echipamentul este asigurat de catre furnizor. 

Perioada de desfasurare: mai - septembrie, in weekend

Locul de desfasurare: Sinaia, judetul Prahova

Punct de intalnire: ora 06:30 in parcarea Horoscop, piata Unirii, pentru cei care aleg sa faca car sharing cu van-ul furnziorului

                               ora 09:30 in zona Sinaia (la inscriere, va trimitem pe email coordonatele locatiei)

Valabilitate voucher: 12 luni

Programare: cu cel putin 14 zile inainte

*pretul nu include transportul (se poate calatori cu van-ul furinzorului in regim de car sharing si costa 100 lei/persoana).

 
Tabel date
Valabilitate voucher (zile)180
Nume FurnizorSmart Tours
Numar telefon Furnizor0744.329.336
Adresa email Furnizor[email protected]
Adresa corespondenta FurnizorRepublicii 38, Brasov
ZonaArges

Scrie o recenzie

Canyoning la Sinaia

Ai gasit in sfarsit o experienta cadou cu care il vei surprinde si de care se va bucura maxim: Canyoning la Sinaia! O zi in care va patrunde intr-o lume de vis, prea putin vizitata, cu natura atat de generoasa cu noi de iti taie respiratia admirand-o, cu apa serpuind prin peretii verticali si 5 cascade ce ajung si la 20 de metri!

Scrie o recenzie

2 alte produse in aceeasi categorie: