Sport Driving Alfa Giulia Q4/Alfa 4C/ Skoda RS

Ai o firma de dimensiuni reduse, cu o echipa formata din 5-6 angajati si vrei sa organizezi o activitate de team building ceva mai aparte? Ia-ti colegii prin surprindere cu un curs de pilotaj sportiv! Cu atat mai mult daca sunteti toti pasionati de masinile sport rapide si agresive, o zi de sport driving va fi experienta suprema pentru voi!

Detalii

New product

1 965,00 lei

- +

 
Informatii

Sport Driving Alfa Giulia Q4/Alfa 4C/ Skoda RS - testeaza-ti atat limitele personale cat si ale masinii!

Ti-ai dorit dintotdeauna sa conduci o masina sport care sa iti faca inima sa bata intr-un ritm nebunesc? Stii ca si colegii tai de echipa au acelasi vis, pentru ca cititi impreuna toate stirile despre orice noua lansare de masina sport de pe piata si visati la momentul in care veti avea propria masina sport cu multi cai putere? Atunci sunteti candidatii perfecti pentru o experienta sport driving cu o Alfa Giulia Q4, Alfa 4C sau Skoda RS!

Un curs de pilotaj sportiv va va ajuta sa ajungeti sa stapaniti cei peste 200 de cai putere ai unei masini sport, va va dezvolta abilitatea de a conduce chiar si in conditii dificile si va va permite sa testati la maxim limitele masinii. In cadrul cursului de pilotaj sportiv veti avea ocazia de a face asta la volanul unei Alfa Romeo Giulia Q4, Alfa Romeo 4C sau al unei Skoda RS:

  • Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 | 280 cai putere | 400 Nm
  • Alfa Romeo 4C | 245 cai putere | 350 Nm
  • Skoda RS | 245 cai putere | 350 Nm

Trebuie sa cunosti reactia masinii pentru a putea gestiona peste 200 de cai putere, chiar si in condiții de umiditate si fara ajutorul sistemelor de control al tractiunii. Acest curs dezvolta abilitatea de a conduce, testeaza limitele autoturismului si controlul masinii in cele mai dificile conditii, in cele 24 tururi de circuit.

Cum decurge cursul de sport driving? Alege Alfa Giulia Q4, Alfa 4C sau Skoda RS!

Inainte de cursul propriu-zis, se face o testare a modului de condus personal, dupa care se analizeaza capacitatea de evaluare corecta a vitezei si tehnicile de condus.

Etapa urmatoare consta in doua ture de pista pentru ca fiecare sofer sa-si insuseasca un stil adecvat de condus si tehnicile de abordare a curbelor. In cadrul cursului de sport driving cu una dintre masinile sport alese va veti familiariza cu tehnica contravirarii si veti invata sa o sincronizati cu acceleratia in conditii de siguranta.

De asemenea, veti invata despre franarea de urgenta si evitarea unui obstacol, exploatand la maxim performantele de franare ale masinii.

Veti avea la indemana 24 de ture de pista, care te vor ajuta sa iti lucrezi tehnicile de condus, sa evaluezi corect viteza in curbe, spatiul de franare si tehnicile de schimbare a vitezelor. Cu alte cuvinte vei invata sa conduci cat mai bine si sa capeti sensibilitatea la volan a unui specialist, totul la bordul unei masini sport pe care pana acum doar ti-o imaginai.

Iar la final nu ramane decat sa iti impartasesti intreaga experienta cu colegii tai. Nu trebuie decat sa aveti peste 18 ani, sa fiti posesori de permis de conducere si sa fiti dispusi sa invatati totul despre modul de conducere al unei masini sport, in conditii de maxima siguranta. Cursul dureaza o zi si se poate face oricand pe parcursul anului.

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului "Sport Driving Alfa Giulia Q4/Alfa 4C/ Skoda RS":

Varsta minima: 16 ani

Grup: 6 participanti (raport masina/instructor/participant 1:3)

Locul de desfasurare: circuit Motorpark, comuna Adancata (judetul Ialomita; 60 km distanta fata de Bucuresti)

Tinuta recomandata: sport, casual

Perioada: Martie - Decembrie

Valabilitatea voucherului: 9 luni

Programare: roaga-ti prietenii sa faca programarile cu cel putin 15 zile inainte

* pretul afisat este per pachet, per persoana

** beneficiarul voucherului isi poate lua maxim 2 prieteni pasageri pe locurile din spate

Scrie o recenzie

Sport Driving Alfa Giulia Q4/Alfa 4C/ Skoda RS

Ai o firma de dimensiuni reduse, cu o echipa formata din 5-6 angajati si vrei sa organizezi o activitate de team building ceva mai aparte? Ia-ti colegii prin surprindere cu un curs de pilotaj sportiv! Cu atat mai mult daca sunteti toti pasionati de masinile sport rapide si agresive, o zi de sport driving va fi experienta suprema pentru voi!

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: