Cursuri de dans Latino Party

Salsa, bachata, kizomba, tango sau gratie, feminitate, senzualitate. Dintotdeauna oamenii au fost atrasi de muzica si de miscare. Cu siguranta ai o prietena mai mult decat atrasa de dansul latino. De ce sa nu-i oferi cadou cursuri de dans Latino Party? O sa danseze coerent, o sa se simta bine in pielea ei si lumea dansului ii va apartine!

Detalii

New product

147,00 lei

- +

 
Informatii

Latino party - Cursuri de dans pentru voi

Toate dansurile latino sunt incitante si presupun miscari ritmice ale picioarelor si soldurilor. Fa-i cadou partenerei tale aceste cursuri de dans si o vei suprinde cu adevarat de aceasta data. Ii poti face o mare surpriza si poti veni si tu sa o privesti sau de ce nu, sa dansezi... Voia buna va fi la ea acasa. Atmosfera relaxanta, un profesor care stie foarte bine ce are de facut si ce anume sa o invete, iar rezultatul cu adevarat uimitor: va dansa ca o profesionista.

Corpurile noastre, ale tuturor, au nevoie de energie, de tinerete, dar si de vitalitate psihica si fizica, toate acestea gasindu-si raspunsul in dans. Indiferent de varsta, sex sau alte criterii, dansul este prietenul tuturor.

Un cadou de care s-ar bucura oricine: Cursuri de dans, in mai multe variante:

1. Pachet Salsa si Bachata - 8 sedinte a 60 de minute sedinta

Pret: 184 lei

2. Pachet Kizomba - 4 sedinte a 60 de minute sedinta

Pret: 147 lei

3. Pachet mixt latino + clasic (Salsa, Cha Cha Cha, Jive, Vals, Tango) - 8 sedinte a 60 de minute sedinta

Pret: 210 lei

Cui nu-i place sa danseze? Cui nu-i place sa se lase purtat de muzica? Persoana draga careia ii vei oferi aceste cursuri de dans nu va uita niciodata gestul tau si cu atat mai putin pasii de dans. La finalul acestui curs va stapani, in functie de pachetul ales, urmatoarele tipuri de dans:

Salsa - Un stil de dans originar din America de Sud, in opt timpi, realizat de regula cu partener, barbatul fiind cel care conduce. Miscarile picioarelor sunt lente in comparatie cu cele ale mainilor, care permanent trimit semnale partenerei.

Bachata - Este un stil de muzica romantica si dans din Republica Dominicana in 4 pasi. Se sta foarte aproape de partener si nu se executa piruete.

Kizomba - Un stil de dans foarte senzual, influentat de tango-ul argentinian, in care partenerii stau foarte apropiati si se executa in timpi accentuati.

Cha-cha - Se realizeaza cu o miscare a picioarelor aproape de podea. Muschii dansatorului sunt relaxati pentru a permite o miscare libera a soldurilor. Pe masura ce se executa pasii, partea superioara a corpului se asaza cu determinare pe piciorul de sprijin.

Jive - Este un amestec de rock, boogie-woogie, american swing si jitterbug care impun un caracter expresiv si rapid. Cel mai distractiv element al acestui dans este viteza.

Vals - Este un dans in trei timpi, cu miscari relativ vioaie care se executa in perechi. Ritmul este destul de linistit, aratand armonia dintre parteneri.

Tango - Un stil aparut in Argentina ce presupune miscari lungi, elegante, bazate in invartiri. Se danseaza intr-o ambianta luxoasa.

Se vor exersa aceste stiluri, in functie de pachetul ales, in sedinte regulate, asistati de un dansator profesionist. In scurt timp cursantii vor putea sa mearga in club sau la petreceri si sa aplice miscarile invatate chiar si altor stiluri de dans. In plus, oferind un astfel de cadou pentru cursuri de dans partenerului tau, nu va mai avea nicio scuza sa nu danseze cu tine, sustinand ca nu stie cum.

 

Informatii utile pentru beneficiarul voucherului “Cursuri de dans Latino Party”:

Varsta limita: nu exista

Calificari: nu este necesara o experienta similara anterioara. Instructiunile utile sunt oferite pe loc.

Durata: o luna 

Marimea grupului: maxim 12 persoane

Loc de desfasurare: Bucuresti

Programare: cu minim 14 zile inainte

Valabilitate voucher: 3 luni

 
Tabel date
Valabilitate voucher (zile)30
Nume FurnizorLatino Time
Numar telefon Furnizor0746.138.718
Adresa email Furnizor[email protected]
Adresa corespondenta FurnizorStr. Oltarului, Nr. 6, Sector 2, Bucuresti

Scrie o recenzie

Cursuri de dans Latino Party

Salsa, bachata, kizomba, tango sau gratie, feminitate, senzualitate. Dintotdeauna oamenii au fost atrasi de muzica si de miscare. Cu siguranta ai o prietena mai mult decat atrasa de dansul latino. De ce sa nu-i oferi cadou cursuri de dans Latino Party? O sa danseze coerent, o sa se simta bine in pielea ei si lumea dansului ii va apartine!

Scrie o recenzie

7 alte produse in aceeasi categorie: