X

De cele mai multe ori suntem obisnuite sa calatorim cu familia, prietenii sau partenerul pentru ca este placut sa ai companie la drum si sa creezi amintiri comune pe care sa le povestesti mai tarziu. Dar ce spui de o calatorie in care singura protagonista din amintirile pe care le vei povesti prietenilor esti doar tu? Obisnuim sa fugim de vacantele in care suntem singure din diverse motive, teama de singuratate, de a nu ne rataci sau de a nu ne descurca in locurile noi, citind hartile sau luand autobuzul in directia potrivita. Haideti sa lasam aceste temeri la o parte si ne bucuram de o astfel de vacanta!

8-motive-calatorie-singura

Iata mai jos 8 motive pentru a calatori singura:

 1. Vei descoperi cat de puternica esti. Te vei baza doar pe tine si iti vei testa limitele, vei descoperi cat de puternica esti si ca poti face fata oricarei incercari.
 2. Vei cunoaste oameni noi si vei socializa mai mult. Atunci cand calatorim cu cineva, de multe ori nu dam suficienta atentie persoanelor din jurul nostru, suntem distrase de diverse subiecte sau intamplari si obisnuim sa ignoram acest aspect. Ei bine, atunci cand calatoresti singura vei avea adesea oportunitatea de a interactiona cu oameni interesanti.
 3. Ai ocazia sa fii total independenta si vei descoperi ca fericirea ta depinde doar de tine, nu de prezenta altor persoane. Da, fericirea ta depinde doar de tine!
 4. Te vei deconecta. Stresul si grijiile vor ramane in urma ta, te vei bucura de momentele minunate pe care le traiesti si te vei relaxa mai bine ca niciodata.
 5. Te vei descoperi pe tine. Vei fi doar tu cu tine si vei avea timp suficient sa te preocupi doar de… TINE. Vei descoperi care sunt punctele tale forte si care sunt cele slabe, ce calitati ai si ce trebuie sa faci pentru a deveni persoana care iti doresti sa fii.
 6. Tu faci planurile. Nu trebuie sa convingi pe nimeni sa mearga cu tine si nu trebuie sa cazi de comun acord cu cineva asupra a ceva ce vrei sa faci. Nimeni nu o sa iti spuna ca ai luat prea multe haine, ca bagajul tau este prea mare pentru un astfel de trip sau ca trusa de machiaj chiar nu era necesara . Vei planifica totul exact asa cum vrei, de la compania aeriana cu care alegi sa pleci pana la restaurantul unde vei lua cina.
 7. Te vei intoarce cu o noua perspectiva asupra vietii. Da, chiar asa este. Dupa o astfel de excursie sigur vei avea o alta perspectiva asupra job-ului pe care il ai, asupra lucrurilor pe care ti le doresti si asupra persoanei care esti. Vei vedea viata ta cu alti ochi!
 8. Vei castiga admiratia celor din jur. Cei din jurul tau vor admira curajul si determinarea cu care ai plecat singura in lume si te vei simti implinita de realizarea ta.

 

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este golInapoi la magazin