Arata Meniul Lateral
Cadou de 8 martie pentru EA

Cadou de 8 martie: gestul care emotioneaza

Am trecut rapid de sarbatoarea Martisorului, poate si pentru ca soarele s-a incapatanat sa se ascunda in spatele norilor, iar acum ne pregatim pentru o alta zi inchinata reprezentantelor sexului frumos. Probabil nu mai e nimeni care sa nu stie ca la sfarsitul acestei saptamani este ziua lor, a mamelor, sotiilor, surorilor, prietenelor, colegelor de serviciu, ziua in care ar trebui sa fie sarbatorite, rasfatate, complimentate, si nu in ultimul rand surprinse cu daruri mai mult sau mai putin scumpe, dar totusi pretioase. :)

Despre aceste daruri as vrea sa vorbim putin, inainte de a porni in cautarea lor prin raioanele aglomerate ale magazinelor. Iti mai aduci aminte felicitarile pe care le pregateai la scoala pentru mama si pe care le intindeai drept cadou de 8 martie?

Cum ar fi sa retraiesti emotia pe care o simteai cand intindeai cu manuta ta mica plicul cu felicitarea speciala? Pe langa celelalte cadouri pe care planuiesti sa le cumperi pentru mama, poti strecura si aceasta atentie „de suflet”, care o va induiosa cu siguranta pe cea care ti-a dat viata.

Idei pentru un cadou de 8 martie graitor

Fara a fi nevoie sa iti petreci ore in sir prin magazine pline ochi in aceasta perioada, poti sa luminezi chipurile doamnelor si domnisoarelor din viata ta oferindu-le daruri inspirate, inspirate pe de o parte de dorintele lor si pe de alta parte de imaginatia ta bogata. :) In acest sens, am pregatit cateva sugestii de cadouri care sper sa ti se para folositoare. Pornind de la ele, poti personaliza cadoul in functie de cea cauruia ii este destinat:

- Un buchet de flori preferate.cadou de 8 martie

- O cina romantica – daca EA este iubita/ sotia

- O intalnire surpriza cu toata familia – ideala pentru mama - Bilete la un spectacol muzical sau de teatru

- O sedinta de relaxare la Spa

- O  scrisoare de multumire semnata de mai multi membri ai familiei, prieteni, cunoscuti

- O sedinta foto de familie sau un album foto facut de mana

- O plimbare cu trasura

Cel mai frumos cadou de 8 martie...

...cel mai potrivit si mai apreciat este pana la urma cel daruit din suflet. Este cel cu valoare adaugata data de emotia resimtita atunci cand darul este oferit/ primit, lacrimile aparute timide intr-un colt de ochi, regretele ca nu suntem mai des alaturi de ELE – femeile care ne fac viata mai frumoasa si nu in ultimul rand imbratisarile si promisiunile ca de acum inainte le vom pretui mai mult.

Chiar daca ai o saptamana la dispozitie sa gasesti cadouri pentru mama, iubita, fiica, amica, nu lasa operatiunea pentru ultimele zile! Asa vei evita aglomeratia din preajma zilei si...cadourile neinspirate! O saptamana frumoasa!