...

X

dorinte de craciun

Dorinte de Craciun, pe langa cadouri

Dincolo de cadourile care apar sub bradul impodobit an de an, intampinam Craciunul cu tot felul de dorinte noi, indreptate spre propria persoana sau spre cei din jurul nostru. Fara doar si poate, mos Craciun s-a obisnuit ca in scrisorile pe care le primeste in fiecare an, sa i se ceara nu doar obiecte ci si…sanatate, fericire, gasirea perechii, note mari, promovarea la locul de munca, pace in lume etc. – dorinte de Craciun pe care nu prea le putem impacheta si pune sub brad.

Cele mai frumoase dorinte de Craciun…

…raman cele indreptate catre cei din jurul nostru. Este suficient oare numai sa dorim binele? Ce simplu ar fi! Insa lucrurile nu stau asa, iar pentru ca binele dorit sa devina realitate, trebuie sa devenim rotite ale unei masinarii mari. Ce trebuie sa retinem este ca nimic din ce facem inspre binele altora nu e…prea putin, nimic nu ramane neobservat, fara efect.

Filmuletul de mai jos ne ajuta sa vedem puterea fiecarui gest mic de a schimba lumea. Nimic nu e prea putin, fiecare gest de bunatate are un ecou, trezind constiinte si lucrand din aproape in aproape pentru o lume mai buna:

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin