Arata Meniul Lateral
8 motive sa incerci zborul cu un balon cu aer cald

 Zborul cu un balon cu aer cald este o experienta de neuitat, de care nu multi oameni au sansa de a se bucura. Asadar, daca ai ocazia sa o faci, nu mai sta pe ganduri! Nu vei regreta. Zborurile cu balonul cu aer cald se fac, in general, intr-unele dintre cele mai frumoase locuri din lume, cu peisaje naturale uimitoare si ecosisteme diferite.

E un privilegiu real sa poti observa astfel de locuri din inaltul cerului, iar experienta este de nepretuit. Daca si tu ai in bucket list tot soiul de experiente speciale pe care ti-ai dori sa le bifezi, iar zborul cu balonul cu aer cald nu se afla pana acum pe aceasta lista, continua sa citesti. Ai mai jos 8 motive pentru care nu ar trebui sa ratezi zborul cu balonul cu aer cald.

1. Privelistile sunt spectaculoase

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa vezi totul din inaltul cerului? Sa simti libertatea din aer si sa contempli de la distanta ce se intampla la picioarele tale? Calatoria cu balonul cu aer cald iti va permite sa te bucuri de privelisti fantastice.

2. Timpul si vizibilitatea permit o calatorie sigura si pasnica

Zilele senine iti permit sa te bucuri de un zbor sigur, fara dificultati, sa te relaxezi si sa te bucuri de o experienta speciala.

3. Vei trai o experienta unica in viata

Primul zbor cu balonul cu aer cald este o experienta irepetabila. Chiar daca vei mai avea sansa in viata sa zbori cu balonul, nu vei mai trai niciodata aceeasi senzatie. Cand te afli in aer, ca o pasare, deasupra norilor, bucurandu-te in liniste de peisaj si de moment, starea pe care o ai e imposibil de explicat in cuvinte. Trebuie sa o experimentezi personal!

4. Vei vedea cel mai incredibil rasarit

Daca te gandesti la un rasarit ca in filme, inmulteste-l cu 100, pentru ca ai toate sansele sa ai parte de aceasta imagine daca zbori cu un balon cu aer cald. Contemplarea rasaritului de la inaltime este pur si simplu magica.

5. Ti-ai putea depasi frica de inaltimi

Daca ai simtit vreodata vertijuri si ameteli sau daca te temi de inaltimi, zborul cu balonul este cel mai bun mod de a depasi aceasta problema. Pacea si libertatea pe care le vei simti in calatoria cu balonul nu au nimic de-a face cu senzatia pe care o vei avea in fata unei prapastii sau pe un balcon, la etajul sapte. Balonul cu aer cald iti va permite sa te obisnuiesti treptat cu imprejurimile, datorita urcarii lente, care iti va oferi calm pe toata durata calatoriei. In plus, privelistile frumoase te vor face sa uiti de orice altceva.

6. Poate fi locul perfect pentru o cerere in casatorie

Te-ai gandit vreodata sa ceri in casatorie persoana cu care vrei sa iti petreci restul vietii? De ce nu a-i face-o in timpul unei calatorii cu balonul? Ar fi unul dintre cele mai romantice si speciale momente din viata voastra, fara indoiala.

7. Te invita la visare

Unul dintre visele de neatins ale multora dintre noi este acela de a putea zbura liberi ca pasarea cerului. Zborul intr-un balon cu aer cald iti da o senzatie de plutire si de liniste, ce iti permite sa visezi cu ochii deschisi.

8. Este un mod special si frumos de a te bucura de compania celor dragi

Zborul intr-un balon cu aer cald este un mod excelent de a petrece timp cu familia, cu prietenii sau chiar cu colegii. Este o experienta care te aduce mai aproape de tine si de ceilalti. Daca vrei sa te bucuri de aceasta aventura unica in toate sensurile, alege oamenii cu care vrei sa o impartasesti si rezerva-ti zborul chiar acum!