Arata Meniul Lateral
9 idei speciale de cadouri pentru barbati pentru aniversarea de 40 de ani

Esti in cautarea unui cadou perfect pentru un barbat drag din viata ta care implineste 40 de ani si nu ai absolut nicio idee ce l-ar putea incanta? Nu stii ce ii poti cumpara celui care are deja tot ce ii trebuie si chiar mai mult decat atat?

E adevarat, poate parea extrem de dificil sa faci cumparaturi pentru o astfel de persoana si sa gasesti cu succes un cadou personalizat care sa marcheze cu adevarat o borna atat de importanta din viata sa. Insa avem solutia perfecta pentru tine – un cadou experienta unic, ales dintr-o gama variata de activitati precum skydiving, cursuri de surfing, experiente culinare si tururi ale celor mai importante obiective istorice din lume, acestea fiind doar cateva dintre ele.

Indiferent care sunt ariile sale de interes, poti gasi o experienta potrivita pentru orice tip de persoana, doar cu cateva click-uri. Cruta-te de stresul pe care il implica in general cautarea unui cadou cat mai apropiat de perfectiune, alegand un voucher pentru un cadou experienta pe care barbatul drag din viata ta il va adora.
Nu este deloc surprinzator ca aniversarea de 40 de ani este o borna importanta in viata cuiva.

Este o varsta de la care fiecare dintre noi incepe sa se gandeasca la a doua parte a vietii si la mostenirea pe care o va lasa in urma. Insa nu e cazul sa iei lucrurile chiar in tragic! Cumpara-i celui drag o experienta atent aleasa, cu care stii ca e foarte posibil sa rezoneze, fie ca este o activitate preferata sau o premiera pe care si-a trecut-o in bucket list. Ideile de cadou experienta sunt infinite, insa ai mai jos o lista scurta, cu 9 dintre cele mai potrivite idei de cadouri pentru barbati cu ocazia aniversarii de 40 de ani, care vor face ca aceasta varsta sa fie cu atat mai speciala!

1. Skydiving

Skydivingul este provocarea suprema pentru dependentii de adrenalina. Nu exista nimic mai impresionant decat sa sari in gol si sa cazi liber la viteze de pana la 53 de metri pe secunda.


Cumpara-i partenerului de viata, fratelui sau celui mai bun prieten care implineste 40 de ani un voucher pentru un salt cu parasuta si da-i astfel sansa de a se lauda in fata prietenilor si a tuturor celor pe care ii va intalni in anii ce vor urma.
Dincolo de doza unica de adrenalina, skydivingul aduce cu sine si privelisti incredibile, pe care nu le-ai putea experimenta altfel.

Poti alege locatii pentru skydiving in Romania – la Cluj, Sibiu, Bucuresti sau Skydiving la mare, in Constanta – dar si in afara tarii, mai ales daca ne gandim la locatiile superbe din Australia, Noua Zeelanda, Brazilia sau SUA, de care nu ai cum sa nu te indragostesti. Asadar, daca ati ales o destinatie speciala pentru aniversarea de 40 de ani, profita de ocazie si dubleaza placerea calatoriei cu o experienta de skydiving intr-o locatie superba.


Marcheaza aniversarea de 40 de ani pentru totdeauna ajutandu-l sa-si bifeze aceasta experienta speciala in lista de activitati pe care si-a propus sa le experimenteze anul acesta. Iar daca esti si tu pasionata de adrenalina, il poti insoti in aceasta experienta.

2. Scufundari si snorkeling

Scufundarile si snorkelingul pot fi o idee remarcabila de cadou pentru aniversarea de 40 de ani a unui barbat drag din viata ta.
Experientele de scufundare ofera o calatorie captivanta in lumea extrem de interesanta ce se intinde dincolo de suprafata marii si care pulseaza de specii exotice de pesti, vegetatie acvatica colorata si alte vietati acvatice pe care le poti explora si la care te poti uita pana te saturi.
Snorkelingul iti ofera sansa de a te apropia de vietati marine superbe precum testoasele de mare, dar si de epave captivante scufundate si uitate pe fundul marii.
Daca prietenul sau partenerul tau iubeste apa, atunci alege-i cadoul perfect pentru aniversarea de 40 de ani, cu o experienta la snorkeling sau scufundari.

3. Degustari de bere sau vizita la o berarie

Pentru tipii care prefera ceva mai putina aventura pentru marcarea aniversarii de 40 de ani, un tur la o berarie poate fi cadoul perfect. Daca prietenul tau in varsta de 40 de ani este bautor si chiar pasionat de bere (francezii si englezii i-ar spune “zythophile”), aceste tururi reprezinta o perpectiva unica asupra tehnicilor si proceselor unice in toate fabricile de bere din lume. Si desigur, niciun tur de berarie nu ar fi complet fara sa includa cateva mostre delicioase!


O alta varianta poate fi si un tur al berii intr-un oras mai putin cunoscut, ce ii va oferi informatii noi despre modul in care alte culturi se bucura si isi produc berile preferate
Poti opta pentru astfel de tururi in Ungaria, Belgia, Germania, iar la capatul celalalt al lumii chiar in Mexic si Australia. Oriunde in lume puteti comanda inca un rand de bere pentru aniversarea lui de 40 de ani!

4. Tur de podgorie

Daca incerci sa gasesti cadoul perfect pentru un cunoscator de vinuri renumit, renunta la bere si introdu-l in lumea minunata a podgoriilor si a peisajelor superbe. Cat despre cadoul de 40 de ani, ce poate fi mai frumos si mai atent gandit decat un tur personalizat intr-o podgorie renumita?


Aceste tururi pitoresti nu ofera doar informatii ample si detaliate despre toate procesele pe care le implica producerea celor mai fine vinuri, ci reprezinta si ocazia perfecta pentru o iesire relaxanta cu familia si prietenii.
Si cel mai important, iubitul sau un alt barbat drag din viata ta va avea ocazia de a se delecta cu cateva vinuri locale de clasa mondiala, dupa ce va invata tot ce trebuie sa stie despre acestea.


O alegere mai usoara ar fi o seara de degustare de vinuri, ce va oferi participantilor sansa de a bea intr-un cadru intim varietati minunate de vinuri din toata lumea, la un pret mai accesibil.

5. Escalada

Ofera-i cuiva drag la implinirea a 40 de ani cadoul naturii, salbaticiei si al inaltimilor care iti taie rasuflarea! Escalada este o combinatie palpitanta de sport si adrenalina. Organizeaza o zi de escalada pentru cel drag pe creste impunatoare, cu nimic altceva decat mainile si picioarele.
Nu exista sentiment mai placut decat sa ajungi la 40 de ani cucerind inaltimi noi, pe care nu ai fi conceput altadata sa urci.

6. Zbor cu elicopterul

Zborurile cu elicopterul sunt un cadou perfect pentru implinirea varstei de 40 de ani, care iti vor lasa partenerul de viata, fratele sau un prieten drag fara cuvinte. Comanda-i un voucher pentru un tur aerian spectaculos, in peisaje locale minunate pe care le va vedea de sus – modul perfect de a-i prezenta un loc inca neexplorat.


Fie ca este vorba despre un zbor cu elicopterul acasa, in Romania – la Sibiu, Brasov sau la Cazanele Dunarii – fie ca optezi pentru un zbor cu elicopterul in vacanta intr-o tara pe care nu a descoperit-o inca, poti gasi o multime de variante impresionante pentru zboruri cu elicopterul, pentru care multi il vor invidia. Nu exista un cadou mai minunat decat un tur cu elicopterul!

7. Ore de surfing

Franta este locul perfect pentru surfing in Europa, mai ales daca ne gandim la Biarritz dar si la alte destinatii de surfing care impanzesc tarmul acestei tari la Oceanul Atlantic. Daca sotul sau iubitul tau adora surfingul si isi doreste sa invete sa pluteasca pe valuri si sa se bucure de adrenalina, in mod cert aceasta este destinatia perfecta. Alege sa sarbatoriti aniversarea sa de 40 de ani in Franta, si fa-i cadou o experienta de surfing, pentru a explora acest sport in ritmul sau propriu, fie ca vrea sa o ia de la zero, fie ca e pregatit pentru o actiune mai in forta.


Cursurile de surfing ofera, de asemenea, si surferilor experimentati sansa de a-si perfectiona skill-urile in medii noi. Este un sport care implica multa energie si care poate fi dificil de stapanit, dar senzatia ca reusesti sa plutesti pe valuri in locatii superbe din Europa, sau chiar de dincolo de ocean, in Byron Bay sau Noua Zeelanda, fac sa merite orice efort.

8. Drumetii

Drumetiile sunt o scuza perfecta pentru a-l scoate pe cel drag din agitatia si tumultul vietii de zi cu zi si pentru a-l insoti in explorarea unor peisaje si locuri complet noi.
Daca se intampla sa fie un pasionat de vegetatie si fauna, sau un iubitor de natura, ai noroc: vei gasi o multime de experiente de drumetie impresionante care iti vor aduce in fata unele dintre minunile naturii.
Aceste idei aventuroase de cadouri sunt si sansa perfecta de a reuni familia si prietenii la aniversarea de 40 de ani, pentru o celebrare in natura. O petrecere pe care e imposibil sa nu o adori!

9. Tururi istorice

Daca se intampla ca sotul sau fratele tau sau faca parte din categoria fanilor istoriei, scuteste-te de alte si alte cautari si cauta-i un cadou experienta in categoria “Puncte de atractie si obiective istorice”.
Fie ca isi doreste sa descopere ruinele Greciei antice, fie ca vrea sa exploreze cele mai renumite obiective din Italia si a nu a reusit inca, poti gasi tururi personalizate la preturi accesibile, care il vor ajuta sa descopere unele dintre cele mai speciale culturi care au modelat lumea asa cum o stim astazi.

Concluzie

Experientele personalizate unice in viata sunt un mod excelent de a marca marele eveniment care este aniversarea de 40 de ani a unei persoane dragi din viata ta.
De la tururi de elicopter si degustari de vinuri pana la ore de surf si zboruri cu balonul cu aer cald, exista o experienta potrivita pentru oricine, iar cautand astfel de daruri experienta speciale vei gasi mult mai mult de 9 idei. Insa daca esti hotarat sa gasesti cadouri care il vor face pe cel drag sa se simta din nou ca un copil si sa ii tina in priza setea de aventura, atunci ideile de mai sus sunt tot ce ai nevoie!


Renunta la drumuri in zeci de magazine si cauta un cadou experienta in categoria perfecta, mai ales ca iti cunosti partenerul, fratele sau prietenul suficient de bine incat sa stii ce anume l-ar bucura cel mai mult. Marele avantaj este acela ca poti face cautarea din confortul propriei case si sa gasesti solutia perfecta cu doar cateva click-uri.