Arata Meniul Lateral
13 legi nescrise, dar care se aplica adesea…

Cateva legi nescrise...pana acum

Pentru ca este vineri, si multi dintre noi nu mai avem chef sa facem lucruri serioase daramite sa citim lucruri serioase, propun sa ne amuzam cu cateva legi nescrise, care s-ar putea confunda oricand cu legile lui Murphy.

Sa facem asadar haz de necaz si sa dam citire unor legi nescrise atat de... meschine:

Legea nr.1: Atunci cand un lucru iti scapa din mana se va rostogoli in cel mai inaccesibil loc cu putinta.

Legea nr.2: Probabilitatea de a fi vazut este direct proportionala cu penibilul gestului pe care il faci in acel moment.

Legea nr.3: Orice corp omenesc scufundat intr-o vana facand o baie relaxanta cu spuma face telefonul sa sune.

Legea nr.4: Probabilitatea de a te intalni cu cineva cunoscut creste dramatic atunci cand esti alaturi de cineva cu care nu vrei sa fii vazut.

Legea nr.5: Atunci cand vrei sa ii demonstrezi cuiva ca un aparat nu merge, el va merge.

Legea nr.6: Daca intr-un vestiar se afla doar doi oameni, ei vor avea dulapuri adiacente.

Legea nr.7: Daca nu te simti bine, fa o programare la medic si o sa vezi ca pana vei ajunge la doctor, deja te vei simti mai bine. Nu face programarea si o sa ramai bolnav.

Legea nr.8: Daca esti in trafic si schimbi benzile de mers, cea de pe care te-ai mutat o sa mearga mai repede decat cea pe care te afli.

Legea nr.9: Imediat dupa ce ti se murdaresc mainile, o sa inceapa sa te manance si nasul.

Legea nr.10: Daca reusesti sa iti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei.

Legea nr.11: Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai mai folosit demult...nu vor trece nici 3 zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect.

Legea nr.12: Atunci cand esti punctual nu va fi nimeni sa observe, insa atunci cand intarzii doar 5 minute vor fi toti deja prezenti, uitandu-se la ceas si oftand.

Legea nr.13: Atunci cand trebuie sa descui usa, cu maine ocupate de zece pungi mari si grele...chiea se va afla fix in buzunarul opus mainii pe care cu greu ai eliberat-o.

Aceastea sunt cele 13 legi nescrise promise...

... scrise acum doar pentru a ne descreti fruntile. Un weekend minunat va doresc!

ETICHETE