Arata Meniul Lateral
15 idei de intalnire interesante si unice
Cina si un film? Nu prea… Cafea? Nu… Picnic in parc? Ai mai facut asta deja… Desi nu e nimic in neregula cu aceste optiuni clasice de intalnire, ele pot fi uneori cam repetitive si chiar plictisitoare. Indiferent de cat timp va vedeti, e important sa iti mentii relatia cat mai interesanta si distractiva. Gandind liber si nonconformist cu privire la o seara sau la o zi ideala de intalnire, nu vei avea doar o iesire mai faina, ci vei putea consolida si bazele relatiei voastre. Gandeste-te la toate amintirile minunate si la povestile pe care le veti spune chiar si peste ani. Asadar, daca esti in cautare de inspiratie pentru intalnirea perfecta, esti in locul potrivit. De la tiroliana prin copaci, pana la caiac si vanatori de comori prin oras, cele 15 aventuri unice de mai jos te vor ajuta sa ai o intalnire de neuitat.

1. Mergeti sa va uitati la stele

Trebuie sa recunoastem ca sunt putine lucruri mai romantice decat sa stai sub o mare de stele infinite. Inainte de a planifica, ai grija sa verifici starea vremii si mai uita-te inca o data si inainte de plecare, pentru ca nu e nimic mai rau decat sa te uiti la un cer acoperit de nori. Ia cu tine o patura confortabila si gustari delicioase de care sa va bucurati impreuna. Pentru o experienta aproape nepamanteana, incercati sa iesiti din oras pentru a vedea stelele. Cu cat sunteti mai departe de luminile orasului, cu atat stelele vor fi mai vibrante. Pont. Cel mai bun moment pentru a planifica un astfel de date este in apropierea unui eveniment astronomic, precum o ploaie de meteoriti. Veti fi uimiti sa vedeti cate stele cazatoare brazdeaza cerul noptii intr-un astfel de eveniment.

2. Iesiti pe apa cu un caiac bioluminiscent

In loc sa privesti la stelele de pe cer, experimenteaza un alt tip de spectacol de lumini si bucura-te de o aventura magica bioluminiscenta cu caiacul ! Nu va veti crede ochilor, cand fiecare miscare de padela va lumina apa intr-un suierat vibrant de lumina albastra. Acest spectacol minunat este oferit de organismele vii din apa si este ideal de vazut in serile linistite si fara luna. Daca nu va simtiti atrasi de caiacul pe timp de noapte, puteti incerca o varianta obisnuita de caiac sau paddling ziua.

3. Invatati ceva nou

Cursurile practice sunt o modalitate excelenta de a iesi din zona de confort si de a incerca ceva nou impreuna. Poti alege dintr-o varietate de optiuni interesante, precum cursuri de gatit, lectii de dans si chiar un curs virtual de preparare a berii ! Abilitatile nou dobandite va vor ramane pentru toata viata si, in plus, ele pot starni chiar o pasiune si va pot inspira pe amandoi sa urmati un nou hobby. Daca sunteti in cautarea unui curs de pe lista voastra de dorinte, incercati sa va rasfatati cu un curs de sticlarie. Descoperiti impreuna magia din spatele sticlei topite si creati o comoara unica pe care sa o puteti lua apoi acasa. De fiecare data cand va veti vedea creatia, va veti aminti de aceasta intalnire speciala!

4. Mergeti intr-o mini-vacanta

Se spune adesea ca perechile care calatoresc impreuna, raman impreuna. Iar daca vrei sa planifici o intalnire romantica de top, o escapada romantica de weekend ar trebui sa fie in fruntea listei de optiuni. De la iesiri pline de aventura la rafting, pana la excursii de vizitare a obiectivelor turistice si chiar pachete romantice de glamping, escapadele in doi sunt modalitatea perfecta de a scapa de rutina si de a crea amintiri de durata. Imbratiseaza calatorul din tine si bucura-te de mancare delicioasa si de clipe minunate alaturi de persoana speciala din viata ta.

5. Dati cu banul

Nu te poti hotari unde sa iti duci jumatatea? Lasa soarta sa decida unde veti ajunge, cu o metoda mai aparte si pe care trebuie sa o testezi totusi fie intr-un oras fara trafic, fie intr-un moment al zilei mai linistit. Urcati-va in masina fara o directie concreta, iar la fiecare intersectie opriti si dati cu banul. Daca e cap mergi la dreapta, daca e ban, la stanga. Alegeti numarul total de aruncari de monede pe care le veti face si apoi porniti la drum. Puteti ajunge fie la un restaurant, fie la acel lac ingrijit pe care ai tot vrut sa-l explorezi. Indiferent ce iese cand dati cu banul, destinatia necunoscuta va adauga un element de surpriza si spontaneitate! Pont. Luati cu voi si un cos de picnic cu toate bunatatile voastre preferate. Cand ajungeti la destinatia misterioasa, trageti pe drepata si bucurati-va de un pranz pe care nu l-ati experimentat niciodata.

6. Puneti-va la incercare la un escape room

Testati-va abilitatile de rezolvare a problemelor cu o experienta captivanta si distractiva la un escape room! Pentru a iesi din camera, va trebui sa lucrati in echipa pentru a descifra ghicitori, a pune cap la cap indicii ascunse si a rezolva puzzle-uri provocatoare. In plus, veti avea o limita de timp pentru a face toate acestea… Sa speram ca puteti scapa si sa va eliberati... inainte sa fie prea tarziu! Cu o varietate de teme unice, inclusiv Rush Gold, Prison Break, Special Ops: Mysterious Market si multe altele, escape room-urile sunt intotdeauna o optiune de intalnire minunata si distractiva!

7. Incercati o tura cu tiroliana

Daca sunteti genul de cuplu pasionat de aventura si in cautare de senzatii tari, nu exista o modalitate mai buna de a va bucura unul de compania celuilalt decat cu o experienta cu tiroliana! Echipati cu hamuri si casti de protectie, veti urca pana la punctul de pornire, si veti simti apoi adrenalina curgandu-va prin vene in timp ce “survolati” zona. Bucurati-va de privelistile din jur inainte de a va intalni la baza traseului, pentru ca un lucru e cert: veti vorbi mult despre aceasta experienta in anii urmatori! Pont. Luati cu voi o camera GoPro sau un aparat foto si faceti videoclipuri si fotografii interesante pe parcursul zilei, iar cand ajungeti acasa faceti un edit video cu melodiile preferate in fundal!

8. Mergeti la un magazin de vechituri

O idee care va va ajuta sa fiti si ceva mai orientati catre sustenabilitate si sa va distrati in acelasi timp si care cu siguranta va va scoate din zona de confort. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la un magazinul local de vechituri sau, daca aveti in zona, chiar la un magazin cu piese vintage. Cautati tip de 30 de minute cele mai “scandaloase” tinute pe care sa le purtati seara. Puncte bonus daca gasesti ceva cu paiete! Dupa ce va imbracati cu noile achizitii, cel care are cea mai buna tinuta poate alege unde mancati, iar celalalt trebuie sa plateasca! Pont. Alegeti si un film pe care niciunul dintre voi nu l-a mai vazut, preferabil unul vechi, pentru a fi in ton cu tinutele, iar dupa cina mergeti acasa pentru a urmari productia aleasa.

9. Relaxati-va la un spa

Intalnirile nu trebuie sa insemne intotdeauna aventura. Uneori, e minunat pur si simplu sa iti dai voie sa te relaxezi si sa te rasfeti. De la masaje de cuplu pana la sedinte de sauna cu infrarosu si terapii diverse, pachetele spa de reintinerire sunt modalitatea perfecta de a te elibera de stres. Daca vreti ceva mai special, in unele orase puteti gasi chiar si spa cu bere si puteti opta pentru o astfel de sedinta in doi. Veti avea parte de o baie relaxanta infuzata cu hamei, orz si drojdie de bere. Aceasta combinatie incantatoare are proprietati antioxidante, precum si vitamine si proteine care exfoliaza, inmoaie si hidrateaza pielea.

10. Zburati cu balonul cu aer cald

Imagineaza-ti ca plutiti fara efort prin aer la bordul unui balon cu aer cald colorat. Pare a fi ziua perfecta? Chiar poate fi! Cu un zbor cu balonul cu aer cald, tu si partenerul tau puteti experimenta magia zborului deasupra unora dintre cele mai uimitoare peisaje indiferent de locatia in care va aflati. Veti asista la umplerea balonului urias cu aer cald si apoi veti urca la bord cuprinsi de un val de entuziasm ce creste odata cu ridicarea de la sol. Aceasta experienta merita cu siguranta un loc pe lista ta de intalniri must-do!

11. Iesiti in larg la apus

Va puteti bucura impreuna de o zi de sailing, intr-o aventura maiestuoasa, departe de forfota, in largul marii.. In functie de locul in care navighezi, fii atent la animalele salbatice, precum pesti, foci si poate chiar delfini! Pentru o intalnire cat mai romantica, programati o croaziera la apus si veti putea admira nuantele fantastice de portocaliu, galben si roz inainte de a va intoarce la tarm.

12. Faceti munca de voluntariat

Daca esti in cautarea unei idei de intalnire care sa va apropie si sa va faca pe amandoi sa va simtiti impliniti, atunci implicati-va in calitate de voluntari intr-o cauza locala. Va plac cainii? Puteti sa va oferiti sa plimbati cainii de la un adapost de animale din apropiere, sa le duceti hrana sau sa faceti curat la custi. Puteti pregati pachete cu mancare pentru persoanele nevoiase sau va puteti oferi ajutorul la un camin de batrani. Tot voluntariat poate fi si sa strangeti gunoaiele pe care le gasiti pe plaja sau intr-o plimare aleatorie.

13. Faceti o drumetie

Nimic nu se compara cu dimineata in care va luati rucsacul si ghetele de drumetie si iesiti in aer liber. Lasati frumusetea naturii sa va incante intr-o drumetie pe un traseu cunoscut sau pe unul pe care va doriti demult sa il incercati. Indiferent de zona aleasa, veti vedea peisaje superbe si va veti bucura de natura, veti asculta sunetele relaxante ale unui rau prelingandu-se peste stanci si veti simti ca soarele va incalzeste spatele in timp ce va plimbati printr-un desert vast. Pont. Luati cu voi camera foto si faceti cateva fotografii demne de Insta! Natura este fundalul perfect pentru fotografiile dragute cu indragostiti care se tin de mana sau se saruta!

14. Porniti intr-o “vanatoare de comori”

Vanatorile de comori sunt un mod accesibil si distractiv de a petrece timp impreuna cu jumatatea ta. Cu ajutorul telefoanelor smart, veti pasi in pielea unor personaje fictive. Poate un anchetator privat, poate un reporter sau chiar un prizonier evadat din Alcatraz! Urmand o poveste distractiva si creativa, va trebui sa lucrati impreuna pentru a rezolva ghicitori enigmatice si pentru a descoperi indicii secrete. Pe parcursul acestei cautari epice, veti descoperi comori ascunse situate in tot orasul.

15. Lasa-ti jumatatea sa aleaga

Vrei sa iti surprinzi persoana draga cu o seara in oras, dar nu esti sigur ce si-ar dori sa faca? Lasa-ti jumatatea sa aleaga intalnirea perfecta! Aveti mai sus suficiente variante din care poate alege, dar puteti completa lista si cu plimbari pe bicicleta in oras sau in afara sa, o iesire la un restaurant luxos sau un film in aer liber. Orice e perfect atata tip cat sunteti impreuna! Nu mai trebuie decat sa va lasati in voia emotiilor si sa creati impreuna amintiri de neuitat! Sursa: https://www.virginexperiencegifts.com