Arata Meniul Lateral
3 trucuri cu cifre simple, dar haioase!

Trucuri cu cifre – pacaleste-ti prietenii!

Pentru ca tot se apropie weekendul si serile lungi de vara, perfecte pentru a sta la taclale cu amicii si cu o bere rece alaturi, astazi ti-am pregatit 3 trucuri cu cifre simple, dar care nu dau gres niciodata! Daca nu ma crezi, incearca-le! :)

3 trucuri cu cifre, foarte usoare

1. Gandeste-te la un numar mai de la 1 la 10. Dubleaza numarul la care te-ai gandit. Adauga 6 la suma obtinuta. Imparte rezultatul la 2. Scade din numarul obtinut numarul la care te-ai gandit initial si raspunsul va fi, invariabil, 3. 2. Gandeste-te la un numar format din 3 cifre. Ex: 321 Inmulteste numarul cu 7. Inmulteste rezultatul obtinut cu 11. Inmulteste rezultatul obtinut cu 13. Raspuns: 321321 ! 3.

Gandeste-te la un numar format din 3 cifre. Aranjeaza cifrele in ordine descrescatoare. Inverseaza numarul obtinut si apoi scade-l din numarul obtinut la pasul 2. Tine minte rezultatul, apoi inverseaza ordinea cifrelor si aduna aceste doua numere. Rezultatul va fi intotdeauna 1089.

Trucuri cu cifre, pentru mintile ordonate

Suna interesant, nu-i asa? Data viitoare cand iesi in oras, nu uita sa iei cu tine un creion si o bucatica de hartie si sa le faci si amicilor aceste trucuri cu cifre, simple dar haioase. Distractie placuta! :)

ETICHETE