Arata Meniul Lateral
Ce isi doresc femeile de martisor. Parerea mea.

Ce isi doresc femeile de 1 martie?

Ei, iata o zi in care ma bucur tare ca fac parte dintre reprezentantele sexului frumos! Si nu pentru ca astazi voi primi mici obiecte colorate, mai finute sau mai ostentative, pe care cel mai probabil le voi da mai departe (sa ridice mana cea care n-a “reciclat” niciodata un martisor!), ci pentru ca nu voi fi nevoita sa cumpar martisoare pentru (toate) femeile din viata mea, fie ele rude, colege sau prietene.

Daca, in schimb, esti barbat… situatia se complica. Mai ales daca nu stii ce isi doresc femeile cu adevarat de martisor.

Asadar, ce-si doresc femeile in prima zi a primaverii?

Cum spuneam, daca esti domn si ai plecat astazi cu 15 minute mai devereme pentru a da o tura pe la tarabele cu “martisoare” care deja au impanzit marile orase, in speranta de a le face o surpriza femeilor din viata ta, probabil ti-ai dat seama ca gestul simbolic la care te gandeai tu este posibil sa-ti goleasca portofelul. De ce? Pentru simplul fapt ca termenul de “martisor” (“Mic obiect de podoabă legat de un fir împletit, roșu cu alb, care se oferă în dar ca semn al sosirii primăverii, mai ales femeilor și fetelor, la 1 martie”, Dexonline.ro) se pare ca are cu totul alta semnificatie pentru comercianti.

Mai exact, acesta se poate gasi sub forma de vaza, diploma “pentru cea mai buna cumatra/ soacra/ vecina”, margele, ciorapi, bibelouri, lumanari, perne, fete de masa, icoane, scrumiere, castroane si derivatele lor. Ce-i drept, daca te uiti atent, mai zaresti si cate un fir de martisor, atasat cel mai adesea de o brosa de sticla cat un lampadar. Nu, dragii nostri, nu asta isi doresc femeile de 1 martie! Cu exceptiile de rigoare, desigur...

Ce-si doresc femeile pentru a se simti iubite

In primul rand, sa-ti amintesti ca astazi e musai sa fim rasfatate! Si nu cu gablonturi, ci cu zambete, complimente… si-o floricica. Nu, nu vrem trandafiri, garoafe, crini, ci doar un buchetel de ghiocei sau o zambila care sa ne inveseleasca biroul si sa fie o dovada a faptului ca a venit primavara!

Se primeste si un martisor (subliniez: martisor!), cu cat mai fin si mai delicat cu putinta, un biletel de dragoste sau o prajiturica/ o ciocolatica/ o bombonica (dulce sa fie!) decorata, desigur, cu snur. Asadar, nu te mai chinui intrebandu-te ce-si doresc femeile astazi. Raspunsul e simplu: mici dovezi de iubire!