Arata Meniul Lateral
Cum iti alegi cuvintele pentru notele de multumire

Tuturor ne place sa ne simtim apreciati, tocmai de aceea notele de multumire sunt un mod excelent de a-ti exprima multumirea si recunostinta fata de cineva intr-un context anume. Fie ca trimiti o nota de multumire pentru un cadou generos primit la nunta, fie ca iti arati entuziasmul dupa un interviu pentru un job nou, o nota de multumire atent gandita si redactata poate fi un gest foarte frumos. Iata mai jos cateva exemple de cuvinte pe care le poti folosi intr-o nota de multumire care sa reuseasca sa ajunga la inima celui caruia ii scrii.

Cum sa scrii o nota de multumire

Scrierea unei note de multumire nu trebuie neaparat sa fie dificila si sa iti ia mult timp. Iata o formula simpla care functioneaza pentru orice ocazie in care poti avea nevoie de o nota de multumire.
Exprima-ti recunostinta si numeste darul sau gestul pe care l-ai primit.
Scrie o propozitie sau doua despre modul in care poti beneficia de darurile sau de gesturile primite.
In incheiere vorbeste despre urmatoarea data cand speri sa vorbiti sau sa va vedeti.

Citatele

Desi nu este necesar, un citat bine ales ar putea adauga un aer mai special notei tale de multumire, personalizand-o si mai mult.

Nota de multumire scrisa de mana versus email

Notele de multumire scrise de mana reprezinta varianta ideala, insa acum sunt considerate acceptabile si notele trimise pe email, mai ales daca este vorba despre o ocazie pentru care promptitudinea este importanta. De pilda, ar fi bine sa trimiti un email de multumire dupa un interviu pentru un job, astfel incat sa te asiguri ca nota ta ajunge la destinatar inainte de luarea deciziei finale de angajare.
O alta nota de multumire semi-formala este emailul follow-up trimis dupa un interviu. Poti gasi online diverse modele care sa te ajute cu acest gen de mesaj, astfel incat sa formulezi o nota de multumire speciala.

Cuvinte pe care le poti include in nota de multumire

Exista multe cuvinte atente si bine alese pe care le poti folosi pentru a-ti arata recunostinta in cadrul notelor de multumire. Am ales mai jos cateva fraze care te vor ajuta sa pornesti la drum si sa scrii o nota emotionanta si apreciativa.

Note de multumire pentru evenimente

Dupa o nunta, absolvire, pensionare sau petrecere aniversara, sau dupa un alt eveniment special, este normal sa le multumesti oaspetilor care au fost langa tine in momentele de sarbatoare. Iata mai jos cateva cuvinte si fraze adecvate pentru o nota de multumire pentru un eveniment.

  •  Suntem vesnic recunoscatori ca ati putut fi alaturi de noi la nunta. Suntem foarte emotionati de darul generos pe care ni l-ati facut.
  •  Suntem extrem de incantati ca ne-ati putut fi alaturi la prima aniversare a lui Andrei. Ii place foarte mult primul sau trenulet. O sa va trimitem o poza cu el jucandu-se cu trenul.
  •  Multumesc ca ai sarbatorit alaturi de mine pensionarea. Sa ne revedem sanatosi cat mai curand!
  •  Sarbatori fericite! Va multumim foarte mult ca ati putut participa la petrecerea noastra de Craciun. Stim ca este o perioada incarcata din an.
  •  Ai fost alaturi de mine in momente dificile ale vietii, asa ca sunt foarte fericit ca ai venit sa ma vezi la ceremonia de absolvire. Nu era cazul sa imi aduci un cadou, dar a fost dragut din partea ta si apreciez foarte mult gestul.
  •  Inca mai zambesc! Sa stii ca eu si Dan nu vom uita prea curand cum ne-am distrat la aniversarea noastra alaturi de voi.
  •  Suntem extrem de incantati ca ati ajuns la evenimentul nostru. A fost excelent sa ne vedem dupa atata timp si apreciem faptul ca ati venit de departe pentru a fi alaturi de noi.

Note de multumire pentru ospitalitate

In situatiile in care ai fost invitat ca musafir in casa cuiva, poti trimite o nota de multumire in care sa iti exprimi aprecierea pentru ospitalitatea de care respectiva persoana a dat dovada. Printre frazele cele mai potrivite pentru acest gen de note de multumire se numara si cele de mai jos.

  •  Multumim inca o data pentru invitatia la voi. Aveti o casa minunata si am apreciat foarte mult primirea frumoasa, intr-un moment in care facem eforturi sa ne obisnuim in cartier.
  •  Uneori cele mai simple lucruri inseamna cel mai mult. Cina minunata si un pat confortabil au fost minunate dupa o saptamana stresanta.
  •  Multumesc foarte mult pentru seara minunata petrecuta impreuna. A fost minunat sa-ti vizitez casa si sa gust din celebra lasagna a mamei tale.
  •  A fost o binecuvantare sa fim invitati la voi de Paste. Multumim pentru masa delicioasa si pentru primirea calduroasa.
  •  Multumesc ca m-ai primit la tine dupa operatia prin care am trecut. A fost minunat sa nu fiu nevoita sa imi fac griji pentru gatit si pentru curatenie in perioada recuperarii. M-ai salvat efectiv!
  •  Tot ce pot spune este wow! Masa a fost absolut delicioasa. Mi-as dori sa fiu si eu atat de priceputa in bucatarie!

Profesorii isi manifesta zilnic ospitalitatea in clase. Iata de ce ar fi un gest frumos sa formulezi o nota de multumire pentru o invatatoare sau pentru o profesoara draga sufletului tau, la final de an scolar sau chiar de Ziua Profesorului. Profesorii ofera o multime din timpul si din energia lor luni intregi, iar un mic semn de apreciere din partea ta va insemna foarte mult pentru cadrele didactice.

Note de multumire pentru un dar special

Este o idee buna sa trimiti o nota de multumire pentru un cadou, mai ales daca acesta a sosit prin posta sau daca cel care ti-a facut cadoul nu a fost alaturi de tine cand ai deschis cadoul. Iata mai jos cateva exemple de note de multumire pentru aceste ocazii.

  •  Paturica tricotata de tine mi-a facut ziua mai frumoasa. Ma voi gandi la tine de fiecare data cand ma voi aseza confortabil pe canapea, la Netflix.
  •  Sunt foarte recunoscatoare pentru florile minunate trimise dupa operatie. Freziile sunt florile mele preferate, iar vaza este perfecta pur si simplu. Se potriveste de minune cu bucataria mea!
  •  De cate ori ma uit la tabloul de la tine, imi revin in minte amintiri frumoase din vacanta. O sa ma bucur de el intotdeauna. Multumesc mult!
  •  Multumesc foarte mult pentru cadoul dulce trimis. O cutie de bomboane gourmet e tot ce aveam nevoie sa pot zambi din nou!
  •  Ne place foarte mult cadoul de la voi! Farfuriile vor fi perfecte pentru gratarul de 1 Mai. Va asteptam atunci si abia asteptam sa ne revedem!
  •  E foarte frumoasa veioza de la tine. N-am cuvinte sa-ti multumesc pentru alegere, e perfecta pentru camera mea!
  •  Multumesc pentru un cadou atat de special. E cartea mea preferata din copilarie si sunt emotionata ca te-ai gandit la mine si ca ti-ai amintit. Ma cunosti atat de bine!
  •  Nu ma asteptam sa gasesc o planta uriasa la usa cand am ajuns azi acasa. Multumesc din suflet! E perfecta pentru gradina mea.

Daca tocmai ai organizat o nunta cu multi invitati, notele de multumire vor fi ceva obisnuit pentru tine in zilele urmatoare. Ia in calcul aceste moduri unice de a spune multumesc sau cauta online si alte ponturi speciale pentru notele de multumire pentru cadourile de nunta.

Note de multumire pentru ajutor sau generozitate

Cand cineva face tot posibilul sa iti faca ziua mai frumoasa, arata-ti aprecierea cu o nota de multumire sincera si din toata inima. Incearca sa folosesti formule precum cele de mai jos.

  •  Sunt foarte recunoscatoare pentru ajutorul acordat cu prezentarea mea. Esti un prieten si un coleg minunat.
  •  Multumesc foarte mult ca ai fost de acord sa ma ajuti cu proiectul la stiinte al lui Tudor. Ce bine ca avem un expert in dinozauri in familie!
  •  Apreciem in mod real tot ce ai facut pentru noi in perioada stabilirii in noul nostru apartament. Imediat ce reusim sa despachetam, o sa iti trimit invitatia la petrecerea de casa noua!
  •  Multumesc foarte mult ca m-ai ajutat ieri cu luatul copiilor de la gradinita. Suntem norocosi sa te avem aproape!
  •  Suntem vesnic indatorati pentru ajutorul acordat in aceste momente grele. Suntem recunoscatori pentru tot sprijinul.
  •  Imi voi aminti mereu cum m-ai ajutat sa obtin aceasta sansa minunata. Pot numai sa sper ca intr-o zi iti voi putea multumi.
  •  Multumesc foarte mult pentru tot ce ai facut pentru noi dupa problema pe care am avut-o! Vecini ca tine sunt o adevarata comoara!
  •  Ai facut tot posibilul pentru mine inca o data. Nu exista un prieten mai bun ca tine!

Note de multumire pentru cautarea unui job

Cautarea unui loc de munca necesita adesea cateva note de multumire. Este un gest foarte frumos sa trimiti o nota de multumire dupa un interviu, si sa multumesti oamenilor care ti-au oferit ponturi pentru diverse locuri de munca, conexiuni sau referinte profesionale. Iata mai jos cateva exemple.

  •  Discutia noastra de ieri a determinat un real interes pentru mine de a ma alatura echipei voastre. Sunt foarte emotionat de perspectiva dezvoltarii unui newsletter departamental. Daca va pot oferi mai multe informatii, va rog sa ma anuntati!
  •  Multumesc ca ai stat de vorba cu mine ieri despre pozitia de account management de la firma X. Sunt increzator ca pregatirea si experienta pe care le-am acumulat imi vor permite sa raspund in mod eficient nevoilor voastre. Sunt foarte interesat de aceasta oportunitate si abia astept sa primesc vesti de la voi in curand!
  •  Nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la abordarea creativa pentru managementul de proiect pe care mi l-ai descris la intalnirea de ieri. Multumesc pentru timpul acordat interviului meu. Pot fi gasit la numarul de telefon… daca ai nevoie de informatii suplimentare.
  •  Multumesc ca m-ai prezentat lui X de la compania Y. Sunt foarte recunoscator pentru acest contact si iti multumesc pentru sprijinul acordat in cautarea unui loc de munca.
  •  Apreciez foarte mult ca mi-ai prezentat o persoana atat de importanta ca X. Intalnirea noastra de informare a mers foarte bine si sunt incantat de oportunitatile de angajare pe care le ofera.
  • Interviul meu la compania Y a mers extrem de bine. Iti multumesc foarte mult ca ai fost de acord sa le oferi referinte despre mine.
  •  Sunt incantat sa te anunt ca am acceptat un post la compania X. Multumesc inca o data pentru ca ai raspuns intrebarilor mele legate de acest domeniu si ca ai fost de acord sa le oferi referinte profesionale despre mine.