Arata Meniul Lateral
Din seria idei creative: carti…decorative

Idei creative: carti pe pereti

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la cartile pe care le-am strans de-a lungul vremii, ma apuca un drag de numa-numa… Copertile frumoase, filele ingalbenite de vremuri si de degetele multe ce le-au mangaiat, mirosul tusului si al hartiei, insemnarile, dedicatiile de pe prima pagina, legatura cu momente specifice din viata – toate acestea fac parte dintr-un cuprins imaginar, redactat in suflet. Iubesc cartile, ii iubesc pe cei care le citesc, pe cei care le aduna cu sutele, miile, in camerele lor oricat de mici si din acest motiv, m-am gandit sa le dedic o idee din noianul de idei creative de care ma ciocnesc zilnic. Voua, celor care nu plecati nicaieri fara o carticica, va ofer un cadou care sper sa va scoata nasul din carti macar o clipa. 🙂

Idei creative…de la soareci de biblioteca

Cei doi creativi soricei (din motive obiective nu le voi dezvalui identitatea), maestri in ale cartilor, s-au pus pe…rontait si au venit cu o serie de idei creative care te vor ajuta sa le integrezi in „peisajul” locuintei pe pretioasele cu file mai noi sau mai vechi, fara sa le mai ingramadesti in batrana biblioteca de sufragerie.

Idei creative din carti

Iti place ca oriunde intorci capul sa dai nas in nas cu o coperta de carte? Minunat! Iata cateva idei creative care te vor ajuta sa iti aranjezi cartile astfel incat ele sa se bucure de un loc de cinste, si tu…de ele.

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative