Arata Meniul Lateral
O altfel de cerere in casatorie

Pentru o cerere in casatorie memorabila, sunati la...

E greu sa oferi si sa primesti sfaturi atunci cand vine vorba de unul dintre cele mai importante momente din viata (sentimentala) a multora dintre noi. O cerere in casatorie ca-n povesti tine de...povestea persoanei care ingenunchiaza si a celei care spune Da. Dar acesta este scenariul clasic si fumat, dupa cum ar spune vreo cateva prietene, al unei cereri in casatorie. Intr-o lume in care prea putine lucruri ne mai surprind, o cerere in casatorie ar trebui sa mai poata face totusi acest lucru.

O cerere de casatorie care sta in picioare

Chiar si atunci cand vrei sa creezi ceva cu totul original, inceputul creatiei consta in admirarea ideilor, creatiilor altora, seminte din care vor incolti propriile idei. Forta lautrica creatoare, cunoscuta noua mai ales sub denumirea de inspiratie, este sensibila la stimulii exteriori (printre care si ideile altora) si le foloseste adesea in procesul creator, combinandu-le intr-un mod unic.

Idei de cerere in casatorie pentru cei in cautare de inspiratie

1. Inchiriaza o pagina dintr-un ziar local pe care il citeste in fiecare zi persoana iubita. Articolul e...cererea in casatorie.

2. Angajeaza  un caricaturist stradal sa va opreasca in timp ce va plimbati in parc, sa va deseneze pe amandoi si sa va ataseze doua bule de text: una cu marea intrebare, iar cealalta cu fericitul raspuns.

3. Trimite-o intr-o...”vanatoare de comori”. Incepe prin a-i lasa un indiciu acasa, apoi trimite-o intr-un tur al locurilor voastre favorite din oras. Ultimul indiciu o va conduce, normal, la tine.

4. Vorbeste cu un prieten priceput si filmati un trailer de film in care sa o ceri in casatorie. Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa convingi un cinematograf sa ruleze trailer-ul inainte de filmul la care ai invitat-o.

5. Dupa ce se baga la somn, baga-ti nasul in cutia cu bijuterii si inlocuieste-i inelul pe care il poarta in mod normal cu unul special – stii la ce ma refer. 6. Scrie-i un bilet de dragoste, in care sa inchei cu cererea in casatorie. Strecoara biletelul printre paginile cartii pe care o citeste acum si...asteapta rabdator sa ajunga la pagina aleasa de tine – asa, surpriza va fi pentru amandoi.

7. Pune-i inelul pe deget in timp ce doarme. Nu garantez ca vei mai pune geana pe geana pana dimineata, atunci cand ea se va trezi cu surpriza pe deget.

8. Jucati spanzuratoarea. Ea va trebui sa ghiceasca...cererea in casatorie.

9. Compune propriul...mesaj in sticla (a.k.a. message in a bottle). Apoi ingroapa sticla aproape de paturica voastra de plaja si... fa cumva sa o dezgroape ea.

Pentru mai multe idei, cauta printre povestile voastre, rascoleste prin lucrurile pe care le faceti impreuna, prin obiceiurile si visurile voastre.

Pana la urma, detaliile  organizatorice vor pali in fata emotiei degajate. Succes!