Arata Meniul Lateral
O seara romantica in doi – ghid esential pentru reusita

O seara romantica in doi – o dorinta…restanta

De cand visezi o seara romantica in doi? Zi sincer! Si cand zic “o seara romantica in doi”, nu ma refer la vizionarea unui film cu un castron de floricele in brate sau la un suc intr-o terasa prea aglomerata din oras, ci ma refer la acea seara romantica in doi…perfecta, care are puterea de a revitaliza o relatie intrata prea devreme in monotonie sau sufocata de grijile zilnice. Ei, cum ar fi?

Si totusi…mereu cand ai vrut, intr-un fel sau altul, sa-ti pui in aplicare acest vis prea mult amanat, a intervenit altceva: ba a fost ziua unui prieten, ba trebuia sa mergeti in vizita la parinti, ba era nu stiu ce meci mare-mare…evenimente placute dar care, din pacate, v-au facut sa uitati de voi doi.

Si ce daca e luni? Dragostea nu se programeaza, iar o seara romantica in doi este exact ceea ce va trebuie pentru a o reaprinde. Asadar, daca astazi ajungi mai devreme decat el/ ea acasa, iata ce poti face pentru a va bucura de o seara perfecta:

Sfaturi utile pentru o seara romantic in doi:

- Daca te hotarasti intr-o zi sa pui in aplicare planul tau surpriza pentru o seara romantica in doi, cum te poti asigura ca partenerul tau nu-si va face alte planuri pentru acele ore, nestiind ce-l asteapta? Simplu: pastreaza surpriza si mareste suspansul strecurandu-i un biletel cu un mic indiciu in buzunar, de dimineata.

- Creaza un ambient potrivit: muta ceva in casa pentru a face mai mult loc, aprinde lumanarele parfumate, cumpara niste flori si improspateaza camera, alege o muzica romantica (originala!) si, cel mai important, inchide telefoanele, scoate televizorul din priza, inchide interfonul si opreste soneria!

- Gateste ceva special! Chiar daca vine de la serviciu flamand, trebuie sa tii cont de faptul ca o seara romantica in doi nu este alcatuita din friptura de porc si cartofi prajiti. Stiu ca nu prea ai timp de gatit, dar incearca sa faci ceva usor si totusi special si nu uita sa incluzi macar un ingredient…afrodiziac: sparanghel, busuioc, ghimbir, homar, stridii, capsuni, smochine sau ciocolata.

- Daca dupa tot acest efort mai poti (si trebuie!) sa te aranjezi, alege un articol vestimentar care stii ca ii place foarte mult partenerului tau, da-te cu parfumul cu care ai fost la prima voastra intalnire, aranjeaza-ti parul asa cum ii place lui (chiar daca tie ti se pare ca nu-ti sta bine deloc) si poarta ceva de la el, chiar daca e un lantisor sau o simpla clama de par.

- Surpriza serii: o seara romantica in doi, pentru a fi ca la carte, trebuie sa contina un element-surpriza. Fie ca e vorba despre melodia voastra undeva la sfarsitul serii, de un desert pe care stii ca il adora, de o fortune cookie sau de un vin special, aceste mici detalii conteaza enorm si nu lasa timp de…monotonie. - Odata ce partenerul tau s-a prezentata la “locul faptei”, faceti un pact - in aceasta seara speciala, nu se vor deschide subiecte de tipul: serviciu, griji, probleme sau persoane straine. Ideal ar fi sa discutati doar despre voi, sa va amintiti momente frumoase din viata voastra de cuplu, sa va faceti planuri de viitor, sa descoperiti ceva nou la persoana iubita…

O seara romatica in doi – imposibil?

Daca stii ca unul dintre lucrurile de mai sus nu are cum sa mearga bine, daca exista posibilitatea sa apara prieteni neinvitati, daca pur si simplu nu ai timp de atatea pregatiri pentru o seara romantica in doi sau vrei sa schimbati decorul, fa-i surpriza o seara romantica in doi intr-un loc special, cum ar fi un restaurant intim, cu un specific exotic si cu un decor parca facut pentru indragostiti.

Macar din cand in cand, meritati o astfel de seara in care sa fiti tratati regeste si sa va redescoperiti dragostea! ;)