Arata Meniul Lateral
Tehnici de seductie, dincolo de cuvinte

Tehnici de seductie...la feminin

Una dintre cele mai vechi arte este...arta seductiei. Daca barbatii folosesc de cele mai multe ori cuvintele ca tehnici de seductie, prin complimente, declaratii, glume iscusite sau diverse alte tehnici verbale, ei bine noi, femeile, folosim cu totul alte tehnici de seductie. Noi ne bazam pe tehnici de seductie subliminale, tehnici subtile dar atat de puternice uneori incat cei vizati nu stiu ce i-a „lovit”. ;) Limbajul corpului, gesturile, atitudinea sunt primele care atrag atentia unui barbat si din acest motiv sunt folosite ca tehnici de seductie de catre atatea reprezentante ale sexului frumos.

Tehnici de seductie...secrete nerostite

Sunt insa multe domnisoare care nu cunosc inca puterea acestor tehnici de seductie, putere care le poate transforma in niste mici „vrajitoare”. Sa invatam, asadar, sa „vrajim” impreuna:
  • Privirea: Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si ca reusesc sa transmita mesaje fara glas. O privire intensa poate deveni irezistibila, un exemplu incontestabil fiind gheisele, ale caror tehnici de seductie se bazau pe privire. Pentru femeile moderne a devenit foarte usor sa isi transforme privirea in una irezistibila, cu ajutorul machiajului. Genele lungi (ajutate de mascara), conturul negru care da intensitate, sprancenele arcuite perfect sunt doar cateva tehnici de seductie cu ajutorul ochilor.
  • Buzele: Acestea trebuie sa emane senzualitate si, in ziua de azi, pana si buzele subtiri pot parea voluminoase, normal, tot cu ajutorul machiajului. Culoarea rujului este si ea importanta asa ca ar fi indicat sa nu alegi nuante foarte inchise, sau nenaturale. Rosul iese mereu castigator... ;)
  • Zambetul: Pentru ca si seductia a fost studiata de specialisti, se pare ca multi dintre ai au cazut de acord ca pe scara seductiei, nimic nu este mai puternic decat zambetul. Insa nu orice fel de zambet. Pentru a putea fi inclus la categoria tehnici de seductie, zambetul trebuie sa fie unul lent, schitat pe jumatate, care lumineaza fata dar care insinueaza in acelasi timp ceva...
  • Limbajul corpului: Limbajul corpului implica toate gesturile pe care le facem, iar modalitatile prin care putem seduce folosind gesturi si miscari ale corpului sunt numeroase. O metoda extrem de eficienta de a seduce cu ajutorul trupului este dansul. Asa ca fetelor, daca vreti sa fiti niste adevarate cuceritoare, trebuie sa invatati sa va miscati... pe ritmurile muzicii.
  • Atitudinea  Exista fete superbe, inteligente care reusesc sa atraga atentia insa nu sa o capteze... Iar de vina este, in principal, atitudinea. Increderea in tine cantareste uneori de o mie de ori mai mult decat felul in care arati. Daca te simti bine in propria piele vei emana o energie irezistibila in jur, ai grija doar sa nu se stranga prea multi admiratori... ;) Atitudinea este una dintre cele mai puternice tehnici de seductie, folosita si de barbati.

Tehnici de seductie nonverbala: deschid drumul cuvintelor

Acum ca i-ai trezit interesul, nu ramane decat sa va descoperiti lucrurile comune, cu ajutorul cuvintelor. Probabil ca el va fi cel care va lua cuvantul pentru ca, dupa cum am spus mai sus, barbatii sunt altfel de vrajitori, vrajitori ai cuvintelor. Tu ce tehnici de seductie folosesti?