X

calator in lume

Calator in lume: Iata raspunsul meu…

…la intrebarea Ce vrei sa devii cand te faci mare? Raspunsul acesta il ofer insa glumetilor curiosi de putina vreme, dupa ce am trecut prin diverse stadii ale nehotararii. Incapacitatea de a ma vedea undeva (a se citi cu un job anume, cu familie poate, catel, purcel, statut social etc) in 5, 10, 20 de ani, nu m-a facut decat sa iau hotararea ca nu mai vreau, domle’, sa imi fac astfel de griji… Doresc sa fiu un pierde-vara in toate anotimpurile si in toata lumea. Asadar, visul meu este sa devin calator in lume. Cine e cu mine?!

Astazi as vrea sa cercetam impreuna, cu privirea, normal, fara analize complicate, unul dintre ingredientele de baza ale unui calator in lume asa cum se cuvine. Doamnelor si domnilor, este vorba despre ea, rulota, casuta pe roti a calatorului ce reneaga in toate modurile posibile statutul de turist.

Calator in lume, intr-o „caravana” moderna

calator in lumeVirusul libertatii de miscare este unul larg raspandit in lume si mai putin pe meleagurile autohtone, dupa cum poate chiar si un ochi neantrenat sa observe. Daca este sa trimitem un ochi mai antrenat si curios peste Atlantic si inapoi in timp cu vreo o suta de ani, el va fi martorul inceputurilor trailer travellling-ului marca USA, intr-o perioada in care calatorii in rulote erau alintati cu apelativul „turisti la conserva”.

De la rulotele hippie si pana la cele ultramoderne care socheaza prin dotari, ideea e ca odata ce te-ai molipsit de boala calatoriei fara check in/ out e greu sa te mai intorci intre cei patru pereti ai camerei de hotel.

Calator in lume fara bilet de avion

Daca te bate un gand, si eu sunt sigura ca e macar unul mic, abia incoltit, de a incerca perspectiva unei calatorii cu rulota, pregateste-te sa ai in buzunar un singur bilet: acela al aventurii garantate. 😉

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin