X

ce este dragostea

Intrebarea care ne macina pe cei mai multi dintre noi: ce este dragostea?

…sau cel putin asta spune un raport Google pe anul 2012. Si tot el, inteleptul, atotstiutorul motor de cautare, incearca sa ne ofere un raspuns la aceasta dilema – ai fi crezut ca mileniile de existenta pe aceasta planeta ne-au lamurit, dar nu! Iubirea, dragostea, l’amour, ljubiti, sau cum vrei/ poti sa ii mai spui, ramane, dupa cum se pare, marele mister al lumii. Unii dintre noi credem ca am trait-o, altii ca am gustat doar o felie din ce inseamna ea cu adevarat, unii sunt sceptici in ceea ce o priveste, altii o cunosc devreme, altii spre finalul vietii, unii iubesc toata viata, altii nu prea iubesc.

Curiozitatile legate de dragoste sunt multe, raspunsurile sunt si mai multe. Fiecare cu parerea lui, totul fiind invaluit intr-o boare de subiectivism pe care nu o poti sufla de pe aceasta tema.

Ce este dragostea, domnule Google?

Dar sa ne intoarcem la motivul pentru care am ajuns aici, si anume la raspunsurile pe care ni le ofera Google la intrebare „ce este dragostea?”. Iata ce ne spune motorasul:

ce este dragostea

Celor care nu s-au lamurit inca in ceea ce priveste dragostea, imi permit sa le fac o recomandare: nu incercati sa o descifrati, nu o asteptati in fiecare ceas al vietii, si ea va veni. E mare figura dragostea asta, vine fix cand o dai uitarii. 😉

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin