X

cheta pentru cadou

Cheta pentru cadou. Se poarta si la voi, nu?

La noi in gasca se practica mereu cheta pentru cadou. Cand se iveste ziua de nastere a unuia dintre noi, sarim imediat cu idei si bani. Strangem bani in functie de valoarea cadoului si nu in functie de cat s-a strans la ceilalti. Ne axam foarte mult pe insemnatatea cadoului, sa aiba un caracter special si sa se muleze pe dorintele celui sarbatorit.

Cheta pentru cadou are o serie de reguli

Ne putem lauda prin ingeniozitate si management eficient cand vine vorba de cadouri. Luam in considerare o serie de elemente inainte de a face cheta pentru cadou. Facem un screening al preferintelor (ce-i place, ce nu-i place), un istoric al petrecerilor si aniversarilor, tinem cont de sensibilitati (gen frica de inaltime, de apa, de spatii deschise etc) , de programul de munca cat si de momentul ales pentru oferirea cadoului. Alegem si abia apoi punem finantele la bataie.

E adevarat, da! Parcurgem vremuri financiare ostile buzunarelor noastre insa punem mai presus de bani relatiile stranse pe care le avem cu prietenii. Asadar cheta pentru cadou nu reprezinta nicicum o problema sau motiv de ingrijorare. Suntem prieteni si ne ajutam reciproc atunci cand ramanem in pana de bani.

Cheta pentru cadou mult mai special…

Discutiile care se pot ivi, atunci cand facem brainstorming in legatura cu ce o sa-i oferim urmatorului prieten aniversat, nu tin de cheta pentru cadou ci de ideile pe care le avem. Suntem anti cadouri lipsite de ingeniozitate si creativitate.

The world would be so lonely, in sunny hours or gray. Without the gift of friendship, to help us every day

Promovam amuzamentul si utilitatea unor cursuri care hranesc pasiuni, indeplinesc vise si care se pot „consuma” nu numai de unul singur ci chiar si in gasca. Pornim de la diverse idei de activitati in aer liber – rafting, canioning, offroad – si  finalizam lista ideilor de cadou cu un atelier de creatie sau workshop de cretivitate.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin